Perfekta jeans.


my daily style

jak and jil

Och lite mera jul.

Det blev inte så mycket fotat under julaftonen, men lite i alla fall.

Jag i MiniMarket klänning, hm halsband och nylackade naglar med färgen Dragon från Chanel(morgonpaket från mannen.)

Prickigt gillas!!! Dom här bar jag på julafton.

Mammsi och mannen äter hemgjort godis och kollar på Kalle. Familjen Törling Åkerström med Fred i spetsen.

Puss älskling. F har julklapps skjortan som han fick av mig på sig.

Nää ni, nu ska jag försöka få lite ordning på alla julklappar som ligger överallt och sen blir det stallet med mamman. I morrn åker vi till Götlaboooorg:)

25/12

Julafton igår var precis så som det ska vara, hur bra och mysigt som helst. Åt massa god mat, var bland dom finaste människorna och fick dom bästa klapparna.

Idag fyller min älskade man år, han fick paket på sängen imorse och så har vi födelsedagsfikat och varit på skridskobanan och åkt skridskor. Ikväll blir det födelsedagsbarnet sjäv som bjuder på god middag.

God fortsättning!

Fairytale of New York.


Paris verkar ok juletid också men just nu lyssnar jag på Fairytale of New York och slår in dom sista klapparna. Sen ska jag bara packa väskan med mjuka stickade plagg och invänta min älskade man innan vi kör mot Sunne.

Önskar er alla en god jul.♥

Snygga kvinna.

Fantastiskt vackra Lara på senaste Vogue, fotat av Willy Vanderperre. Man får ju bara sååå mycket vårkänslor fast det är julafton i övermorgon.


Helt underbart.....!

Moodboard.

Sitter o pysslar med lite favoritbilder, tänkte göra en fin moodboard. Är så galet shoppingsugen just nu, hoppas få stilla suget lite efter mellandagsrea shopping i Göteborg.

Idag har jag ridigt i en kall och snöig skog, nu ska jag pyssla vidare och sen äta middag och mysa med älsklingen framför en bra film.


Jackan!


Just den här kan bli lite svårt då den kommer från Balanciaga 04, men liknande skulle jag mer än gärna trilla över i nån butik.

Min älskling...


Igår kom äntligen min älskling hem från Ryssland, underbart! Nu vill jag bara julmysa med honom hela helgen och hela julledigheten.

Den här morgonen har börjat med smoothie, goda ostmackor och kaffe, massa tända ljus och nyhetsmorgon, så fint så.♥

Julklapp tilll mig själv?


Man kanske ska slå till på den här underbara kavajen från Rodebjer, minns att jag spanade in den redan på visningen på Berns. Det bästa är att den finns för halva priset hos Mint & Vintage nu, där även bilderna kommer ifrån.

Madeleine på Elle


Den här damp ner i lådan idag, visst kul med sessan på omslaget men lite väl tråkigt ser det allt ut. Nåväl, ser fram emot att läsa den ikväll, men innan det blir det julstäd, julklappsshopping och badminton.

Vill ha...


sthlmstreetstyle

... gråa skor och grå väska. Snyggt!

Hemmamys.


Har haft en fin Söndag med ridning och hemmamys. Nu håller älskling på att baka pizza och jag har just bäddat rent och ska ta en dusch och smörja mig med goaste jordgubbsbodybuttret:) och sen avslutar vi med en film. Fin dag helt enkelt.

Fanfanfan...


Lyssnar på Thåström.... Ska iväg till Kristin på vin, ost o kex snart och funderar över klädvalet, jag har en liknande klänning som den på bilden som jag aldrig har använt för jag tycker att jag ser lite "prästig" ut...jaja det löser sig:)

Ha en fin Lördagskväll.♥

Good morning.

Morgonmys inlindad i täcke och med massa tända ljus... Älskar Lördagsmornar.


Fina Fredag med fina vänner


Har haft en så fin dag med vinlunch med tjejerna, så trevligt.

Nu känner jag mig ganska trött (som vanligt på Fredagskvällarna) så det blir middag framför Idol och Skavlan i min ensamhet då älskling är på julfest. Tänkte sova många timmar inatt och vara så pigg och fräsch när Lördagen kommer;)


/L

Dagens...



...inspiration från Kate Moss.

Nu ska jag kasta i mig något att äta och sen blir det hockey med Anna. Imorrn är det Fredaaaaag igen:) och luciatåg och lussefika på jobbet på morgonen.

Hej.


Onsdag och två veckor kvar att jobba innan julledighet, åh vad jag längtar! Julen firas uppe i Sunne och sen fyller min fina man år på juldagen då vi åker hem till Karlstad och sen ska vi på en liten tripp till Götet också, gå på hockey, bo på hotell, äta god mat och shoppa, gud vad gött.

Men, två veckor kvar... Nu har jag jobbat färdigt för idag, tänkte köpa julklappar, boka frisörtid och kolla på klänning, ska nämligen på en fest snart då klädseln är frack/mörk kostym.


Lyx....

...om man endå hade gamla släktingar med sånna här gobitar i garderoben...

Garance Doré

Bagsbagsbags...


Fendi.

Marc by Marc Jacobs

Luella

Miu miu

Från: My Theresa

morning coffee.


Sitter här i våran julmysiga lya och dricker morgonkaffe och tittar på nyhetsmorgon. Älskling har åkt till Stockholm på möte över dagen (kul på en Söndag...)så vi var uppe ganska tidigt idag.

Nu tänkte jag ha en lugn morgon och sen blir det en sväng på stan med Anna (hoppas jag) med adventsfika och shopping.


Sonja Rykiel




Hann inte ner på stan idag men imorrn tänker jag gå ner och kolla in Sonja Rykiel pour H&M.

Lördag.

God morgon.... lite senare än varnligt idag... Var på en trevlig liten tillställning hos Kristin o Jocke igår, supergod middag följt av poker. Nu har vi intagit en helgfrukost framför nyhetsmorgon och nu ska jag hoppa i ridkläderna och åka ut till stallet och rida i regnet...skitväder.

Får se om jag är snabb nog på stallet att jag hinner med en tur på stan med Anna sedan. Känner för lite shopping:)

Önskar alla en toppenbra Lördag.♥

Lugg....


Jag är ruskigt sugen på att klippa lugg och om blir jag så här snygg då som Anna tror så är det ett lätt beslut;)

shoppingtankar...


Den här jackan tycker jag var väldans fin, måste spanas in på Zara när jag är i Götet i slutet av månaden. Har letat som en tok efter en jacka i flera månader nu men det är då inte det lättaste i den här staden... Skor behöver jag också köpa och byxor...ja det blir nog lite shopping i Götlaborg skulle jag tro:)

RSS 2.0