Vilken dag!

Jobbade halv dag, guuud vad gött! Sen ner till museiparken för att träffa upp Anna, Anna, Jenny och fina Åsa som är på besök. Åt sallad från saluhallen och badade och hade gött. Sen shoppade vi lite på rean och nu har jag just kommit hem från en middag i hamnen, åt goda räkor och vitt vin, mums.

En mycket fin dag, med finaste sällskapet.♥

Glad blir man av Åsa.

På middan blev det reafyndad klänning från hm, skärp och väska 2hand.

Nu en kall dusch och sen lite tv innan kojan. Godnatt.

Hammarö


Idag efter jobbet åkte vi ut till Räggårdsviken o badade, hur mysigt som helst.

Annars har helgen varit kanon med bad o sol och hästhoppning för hela slanten.

Nu drar jag.

Nu drar jag upp till lilla Sunne. Tänkte kolla hästtävlingarna, sola, bada kanske shoppa och bara ha det gött. Tror jag drar på mig min nyshoppade röda bikini och shortsdressen.

I går kväll tog jag förresten årets första dopp ute på Hammarö, sååå skönt, säkert över 20 grader.

Randigt o Chanel


Ja, det blir inte mycket bättre än så. Håret är också perfekt.

bild från Garace Dore.

Sunne GP



Denna här helgen (tors-sön) är det Sunne GP. För exakt 1 år sedan var jag o Nalle med men i år får jag nöja mig med att titta på, inte hälften så roligt när man inte är med själv. :(

Hoppas jag kan var med igen nästa år. Älskar dom där tävlingarna ju.

Favoriten Pimpinette.

Pimpinette är ett av mina absoluta favvo märken, undrar vart jag ska handla det nu när Ego inte finns kvar...? Får väl besöka Sashas egna lilla butik nästa gång jag är i Stockholm.

Igår i sommarvärmen(fotat i hissen); linne från Pimpinette, shorts Stylein, tygpåse Marc Jacobs, armband Rachel Leigh o secondhand.

Gokväll.


Fin sommarkväll...har varit på friskis pass i mariebergsskogen.  Nu lite middag och sen thriller. God kväll!

Phillip Lim

Älskar Phillip Lim Resort 2010. Känns väldigt jag.



Bilder från style.com

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen göra mig i ordning inför kvällen middag på Café August. Hade mer än gärna hoppat in någon av dessa underbara outfits.

Äntligen...


Äntligen sommar och sol!!! Fy vad härligt. I år vill jag ha en röd bikini, har inte hittat den perfekta ännu men har heller inte letat i hjäl mig. Sneluggen gillar jag också, och den har jag redan:)

Tyvärr jobbar jag i ett par veckor till men den som väntar på något gott....och sen har vi ju bröllopsresan i höst att se fram emot också.♥♥


Gårdagen.


Hade en superbra midsommar på landet med familj o släktingar, midsommarmat o dryck, brännboll, tipspromenad och musiklek, bra musik och ganska pissigt väder men urtrevligt iaf!

Hade topp från monrow, kjolen är kanske 4 år gammal från hm och skinnjackan.

Nu ska vi kolla på copycat och moffa gottingar. Imorgon ska jag rida, jaaaa. :)
♥L

Midsommar.

I morgon är det midsommar och vi ska fira i Rottneros på dagen och Sunne på kvälla, det blir det traditionella.... gillar´t.

Glad midsommar!!!♥

Förra året i klänno från monrow, tröja monki o väska dior. Vi får se vad det blir i år, men det verkar som om regnkläder kan behövas:(

Love.

Var på Smycka idag och skulle hämta ut förlovnings och vigselring, för 2a gången....och det var inte bra nu heller. Åååååh jobbigt. Nu hade dom tagit ut förlovningsringen så den var alldeles för stor och det skulle dom inte göra. Tröttsamt, nu får vi gå tillbaka med dom igen och hoppas på att dom gör det rätt den här gången. Man vill ju gärna att allt är perfekt inför den stora dagen.

Fin kärlek från Le Love.


REAREAREA


Kikade in på acnes webshop och hittade dessa finingar till 40% rea, tyvärr fanns varken dessa eller dom svarta kvar i min storlek.
Såg även att väskshopen hade halva priset på endel modeller från Mulberry idag...lite sugen men det blir nog inget endå...jag fortsätter nog spara till min älskade chanel istället.♥

Tis.


Jag är så trött på mitt hår, är lite sugen på att klippa page igen, trivdes ju faktiskt riktigt bra i det. Hmmm..men det får nog bli efter bröllopet. Alexa är såklart fin i det. Kan gärna ta blusen och tegelväggen också;)

Nu ska jag ge mig ut på en springtur. Ikväll räkor o kansek ett glas vin och tv-mys med ugly och despan.

Tuffa tider...

Snart drar modeveckan i sthlm igång, den här gången är det flera av favvo märkena som väljer att inte visa, tex Rodebjer, Carin Wester, MiniMarket, Acne, Filippa K, Whyred....tråkigt.
Dagmar kommer iaf öppna med sin visning och det känns helt rätt tycker jag.♥


Perfekta byssan.


Nu har jag efter mkt letande hittat dom perfekta vår/sommar byxorna, svala o sköna i bomull, perfekt midja och längd, mycke nöjd.

Lördag.



Säger Godmorgon med finaste kampanjbilden från Chloé!

Snart sak jag o F med familjer åka iväg och kolla på hus, ska bli såå spännannde! Sen bjuder dagen på födelsedagstårta hos Harald o Anna, H fyller 29 år, grattis! Och ikväll ska vi på maskerad/40 årsfest. Låter som en väldigt bra Lördag tycker jag. ♥L

12 Juni och ösregn...

Inge vidare sommarväder här inte... men har haft en trevlig Fredag iaf. Jobbade halvdag till kl 1 sen gick jag o Kristin o luncha på Blå, välligod fiskgryta. Strosade runt på stan och shoppade och fixa lite grejer.

Nu har jag gjort låtlista, hällt upp vin och gjort mig en liten ostbricka:) Om ca 2 tim kommer älskling hem och då ska hemmet vara skinande och lasangen klar:)

Älskar.


Om jag nån gång kommer att äga en chanel så kommer jag vårda den sååå ömt och kärleksfullt♥

Finaste!


Idag har jag o Anna varit och firat Malin den finaste studenten av alla! Fick supergod buffé och dessertbuffé efteråt, såå gott och trevligt.

Hade tänkte gå ut och springa men jag är så j-a trött så jag tror jag får krypa ner i soffan och kolla på tv istället, men först måste jag tvätta, damsuga och plocka undan lite, pust...men vill inte ha kvar det till helgen så det är lika bra att görat.

Somrig bäckebölja


Bäckebölja är sååå fint och somrigt, älskar. Nu ska jag bädda rent med dom här nya bäddsätten så jag kan krypa ner nyduschad sen, mys.♥

sneak peak.


En liten sneak peak på bröllopsklännon från 60-talet.
Var till sömmerska idag och den går att fixa till (lägga ut lite samt ringa ner halsen lite) men det kostar...ca 1800 kr ville hon ha för det... så jag ska låta Anna L titta på den och se om det är ngt som hon kan fixa, förhoppningsvis lite billigare.

lång dag.

Var uppe vid 6 imorse och kom hem nu, har jobbat, plockat, rensat o städat på love me...inte alls kul:(

Men dessto roligare blev det när Eva o Hasse kom ner med en vintage bröllops klänning från 1963, den är såååå fin, måste med den till sömmerska imorgon och kolla om det går att fixa lite så saker.

Nu tror jag att det får blir en liten springtur, sen middag, betty o despan.

fin utsikt från hotellet i helgen.♥


Önskelistan


Ett par ljusa byxor i typ denna modell och gammelrosa färger står högt på listan nu.

Underbar helg!

Vi har haft en underbar helg i Stockholm med bröllop, god mat o vin o champange, fotboll o folköl i plastglas, kärlek, mys, födelsedagsfirande och underbart boende på Grand Hotell Saltsjöbaden.




Sååå härligt!!! ♥

Exakt så.


Exakt sådär vill jag ha mitt hår och mina ögonbryn, så fint, så fint!

Ballons.


På min våran bröllopsfest ska vi ha massa heliumfyllda ballonger, sååå fint!♥

Outfit inför morgondagens bröllop...


Håller på att prova lite inför imorgon, det låtar åt detta. Klänningen från monrow, kofta c.norrback, väska o skärp 2hand, skor unisa. Och hur 17 ska jag ha håret då....??? ingen aning.

Nu: prova vidare och snart hälla upp ett glas vitt, det är ju Freeedag:)♥

Snart helg med bröllop...

Åh vad härlig helg vi har framför oss, bröllop i stockholm med finmiddag på djurgården och sen fotboll på kvällen, bo ska vi göra på grand hotell saltsjöbaden. Ser fram emot gööör mycket! (inte mitt bröllp alltså...)

le love

Love me.






Klänningarna ligger på ca 250 kr. Hör av er om ni undrar över storlekar, material eller liknande.



Korta jackor/kavajer mellan 250-350 kr. Kappa 400 kr.♥

Vid intresse så maila mig på [email protected]

Öppet!

Idag och imorrn är love me öppet från ca 13.00-17.00, allt till halva priset!

Fina boots, perfekt till söta klänningen i sommar!

RSS 2.0