Kragar.

Är helt inne på kragar nu, tycker det är så himla fint, speciellt vita.


Den här underbara går att beställa här. Jag önskar mig i julklapp!

Boots



Behöver ett par boots nu i vinter, men det är inget lätt uppdrag, är ju helt omöjligt. Antingen är det för högt skaft, för smalt skaft eller för mycket detaljer och skit på. Ja, ja idag ska jag göra ett nytt försök, vädret verkar bara bli "värre" så nu måste jag hitta ett par.

Eftersom det är första advent så tänker jag självklart adventsfika också, det får bli med storan, harre och freddis eftersom min älskling åkte till USA imorse, men lite adventsmys hann vi allt med tidigt imorse.

Önskar er alla en fin första advent!

2010-11-27

Har haft en superbra dag med födelsedagsfika och fina presenter, men nu är det färdig firat och nu behöver jag inte fylla något mera känner jag... ;)
Nu ska vi äta sushi och kolla på hoppningen från globen, och ikväll blir det film. En perfekt dag och en perfekt kväll!

Fick mycket fina presenter, bl a den här tröjan i ull/angora från Boomerang som jag fick av E&H, den är helt underbart mjuk och svinsnygg!

Morgon

Ett snabbt godmorrrn bara, nu ska jag göra frukost och läsa om Anna i NWT. Idag väntar bakning och mera födelsedagsfirande, så trevligt så. :)

Gårkvällen var förresten jättefin med fina vänner och god champange.

Då önskar jag godmorron med ett litet leende:)

Bra dag!

Hej, nu ska jag ner på stan och träffa tre av mina finaste vänner, vi ska luncha, shoppa (förhoppningsvis) och efter det ska vi till Plaza och dricka lite bubbel och fira att jag har fyllt år. Sen blir det raka vägen hem till min älskling för Fredagsmys. En Fredag när den är som bäst alltså.


Zara har mycket fint nu, den röda vill jag ha!!!

Bimba & Lola






Håller med Anna, vilket inte är något ovanligt, den här höst/vinterkollektionen från Bimba & Lola är riktigt bra. Tack för den inspirationen!

Samtligen bilder från My Daily Style.

Att se fram emot!

Håkan Hellström!!!

Birthday Girl


Har haft en fantastisk weekend på Dalecarlia-SPA i Dalarna, helt underbart. Vi åkte i Fredags och jag hade ingen aning om vart vi skulle, min fina man hade planerat och fixat allt, en perfekt födelsedagspresent. Tack min älskade!♥

Nu ska jag fortsätta mysa med min man och sen blir det sushi och film, helt perfekt.

Dagens låt

En av låtarna som vi lyssna på den 15/8-09 på Gullmarsstrand innan vigseln. Det är svårt att inte älska dom låtarna.


Time for breakfast

Scones i ugnen och kaffet brygger på för fullt, älskar dessa frukostar när man inte måste stessa iväg, är nämligen ledig idag. På Söndag är den min födelsedag och därför har min underbara man planerat något för oss den här helgen, vad vet jag inte än. Älskar min man, älskar överraskningar!

Godmorgon!

Mi lajki



Älskar randigt och rutigt! Dessa underbara bilder kommer från JakandJil.

Nu ska jag ner på stan och träffa A och F för en fika och ikväll är det Afrikansk dans som gäller.

Jag.

Min duktiga syster har ritat mig. Vet inte om det är så likt mig, men skitduktig är hon i alla fall. Ser fram emot fler bilder Anna!

Godmorra, godmorra!

Vaknade, läste ett par kapitel i sängen och gick sedan upp och gjorde en god helgfrulle med massa tända ljus. Idag har vi födelsemiddag inplanerad, tänkte också hinna en sväng på stan samt börja städa i garderoben.
Men först en påtår och lite mys med mannen min. Godmorgon!

En lång page blev resultatet igår, gillar det jättemycket. Ska locka, fixa och styla lite själv idag och se hur det blir.

Helgen är här!

Äntligen helg!!! Nu ser jag fram emot att spendera ett par timmar på Soda med allt trevligt som det innebär.


Kampanjbilder från Chloé och Max Mara insprierar i val av frisyr.

yes please


Gudars vilken fin Lina-klänning! En sån vill jag ha när jag fyller år, kanske en aning kortare för att inte se allt för sträng och kristen ut...

Shoppingsugen!






Jag är extremt shoppingsugen för tillfället och det gäller inte bara "vanliga" kläder utan även ridkläder. I stallet vill jag gärna ha jeans, brunt, randigt, quiltat och fuskpäls och även gärna en oljerock. Det har jag visserligen gärna på mig till vardags också:)

Samtliga bilder från hööks.

Full rulle!

Nu pyser jag till stallet för lite hoppträning, på Söndag ska vi förmodligen starta vår första tävling tillsammans så det gäller att ligga i. Sen blir det hem och byta om för att sedan skynda iväg till dansen, tycker fortfarande att det är lika kul, tror jag kommer att fortsätta även nästa termin. Och ikväll kommer, förmodligen, mammsen hit och äter middag - mys!

Full fart idag alltså.


Jesus!



Jag dör vad snyggt!!!! Från Garance Doré såklart.

Hej Lördag!

Det verkar bli fint väder idag, härligt. Ska åka till stallet och rida lite senare, hoppa med fina lilla hästen. Men först ska jag ta en påtår till och kolla på nyhetsmorgon en stund till och sen blir det städning här hemma.

Gomorgon!

LOVE

Igår kväll, när min man äntligen kom hem, så firade vi våran 8-årsdag med god mat och rosa bubbel, gossigt. Jag fick också en present, Chloés nya parfym Love. :)

Den luktar så himla gott och flaskan är fantastiskt fin.

Lång arbetsdag

Phu, idag blev det en lång arbetsdag, hela 12 timmar. Nu ska jag i alla fall börja med maten, tända massa ljus och sätta på fina låtar och invänta min man som borde komma hem (från spanien) om en halv timme ungefär. Sen blir det mys hela kvällen, vi har ju 8-års dag idag jag och min älskling.

Jobbade i Arvika idag och på lunchen såg jag min drömjacka i ett skyltfönster... en oljerock likande denna som Oliva Palermo har på sig. Är supernöjd med den! Jag köpte den alltså:)

RSS 2.0