Söndag: hästen och mammans dag.


Nu åker jag ut till stallet, solen skiner och vi ska åka bort till en terrängbana och ha lite kul.

Grattis världens bästa mamma(som är i Amsterdam)på morsdag! PUSS!

Inspiration








jakandjil, cherryblossomgirl, amlul

Fred Åkerström


Jag o Fred för ett par veckor sedan.

Gårkvällens festligheter var lite lagom skojigt och kvällen blev ganska tidig. Känns väldigt skönt idag. Nu på förmiddagen har vi varit barnvakt åt lilla Fred Åkerstöm, gossit. Nu sussar han som en gris och mamma Anna är påväg hit, vi tänkte gå ner på stan o käka lunch. Är väldigt shoppingsugen också....;)

Trevlig Lördag kära vänner!

Sommar.


den här volangblusen hade passat fint ikväll....

Om en timme ska jag vara på jobbet igen.. det är dax för lite festligheter. Vet inte vad jag ska ha på mig, alls. Nu sitter jag o lyssnar på mina "franska favoriter", målar naglarna med chanels dragon och sippar på ett glas rosé.

Men nu måste jag nog rappa på lite, har ju inte ens duschat än.... tidsoptimist, ja visst.

Ha en underbar kväll!


Huslig

Jag är väl inte direkt känt för att vara huslig av mig, om man inte räknar min lilla städmani då...;) Men nu står brödbaket i ugnen och luktar underbart, tvättmaskinen snurrar för fullt, tvätten är vikt och räkningarna är betalda. Känns fint.

Jag ska kanske börja med middagen när jag ändå är i gång.... eller... nä, nån måtta får det vara. Det där gör F så bra. :)

Lift me.


Lyssnar på den här som snälla söta Jenny sjöng på våran bröllopsfest och saknar förra sommaren, världens bästa sommar... snart ett år sedan som jag gifte mig med jordens finaste man.♥

Chanel+Chanel


bild: modefeber

Väskan och naglarna, jodå chanel-febern finns kvar.

sommarens look


Boots, blommig klänning och stråhatt, så kan jag abslout gå klädd i sommar. Och stora solglasögon, alltid.

Hoppla!


Snart kan man kanske rida ner till vattnet vid Kilenegården och bada lite.... myssit!

Har tillbringat förmiddagen på hästryggen, hoppning idag och det gick kalasbra. Snart är nog lilla bebishästen redo att starta en lokalklass. Härlig väder har det varit också, och är fortfarande. Nu blir det duschen och sen bronsmatchen.... oj, vad mycket roligare det hade varit med en final...

Franskt.


våran roadmap ska blir tavla, ska bara hitta en bra ram eller två.

den här bilden ska få sitta i klädkammaren.

igår hämtade jag ut vinet som jag beställt, det här drack vi i cap d' antibes, sååå gott.

de här två får ta plats i våran lilla vinsamling, köptes i Thuerry när vi var på vinprovning.

Jag är så sugen på att åka tillbaks till Frankrike. Provence eller Paris vilket som går bra! :)

och ett godmorgon


Tror att det blir bra väder idag, men just nu är det mulet. Jag sitter och kikar lite på fotografen Annie Leibovitzs fantastiksa fotografier på nyhetsmorgon och är inne på påtår nummer tre.

Idag ska jag fixa klart det sista med klädkammaren som jag började med tidigare i veckan, det blir riktigt bra faktiskt, ska sätta upp lite inspirerande bilder där inne också. Sen blir det nog lunch med mammsi och en sväng på stan. Och ikväll kommer min man äntligen hem.

Just det, undra när hockeyn börjar....? Får kolla upp det.

Godmorgon!

det värsta jag vet....

Fy fan vad rädd jag blir varje gång det är en flygkrasch och min älskade är ute och reser... Fick panik imorse när jag såg att det hade inträffat en flygolycka i Indien imorse... känner mig oerhört lättad att min älskling inte befinner sig i Indien, men endå över 100 döda, fy fan vad hemskt.

Nää, nu ska jag försöka ruska av mig oroskänslan och ta tag i dagen... Återkommer.

Kontraster


siden möter jeans

luddigt möter skinn

stickat möter jeans möter skinn

Med det vill jag bara säga att jag älskar kontraster. Samtliga bilder från jakandjil.

Äntligen...


Äntligen är det Fredag. Har haft en supertrevlig eftermiddag hos Kristin, hon bjöd på god mat och jag hade med mig lite vin, vem har sagt att man måste dricka vin på kvällen...;)

Den här veckan har varit ganska hektisk, utan min älskling dessutom. Men imorrn kommer han äntligen hem, åh vad jag längtar. Ikväll tänkte jag inte göra något annat än ligga i soffan o kanske dricka ett glas vin.

Au revoir!

Yes please!



YSL och Marc by Marc Jacobs, från My Theresa.

Mon amour


.....saknar.....♥


Lina i städartagen


Önskar att jag hade en garderob i den här storleken, det har jag inte...:(

Jösses! Har stängt ut allt från klädkammaren i hela lägenheten.... damsugit och torkat där inne. Har fyllt 2 sopsäckar med skräp,en påse med skänkes kläder och ett par kassar med kläder till loppisen. Sen tog orken slut... så jag har tagit mig en paus.

Tror förresten att det blir riktigt bra på loppisen på Torsdag, vintageshopping, vin och mingel, det låter väl inte så tokigt!?

Nä, nu måste jag fortsätta så jag blir klar innan middagsdax.

Bonjour samedi




Det ska tydligen bli kanonväder framåt eftermiddagen så jag tänkte spendera eftermiddan på en uteservering. Lördagens inspiration får fina Cherry blossom girl stå för.

Bonjour Samedi!

Dagens låt


Godmorgon!



Igår var en stillsam dag. Vi var ute och gick, plockade de här fina vitsipporna, kröp ner under filten och sov lite till, läste, pysslade lite med mina fotoalbum och tog det bara lugnt. Dagen avslutade vi med en jättetrevlig middag på Alfies med goda vänner.

Idag känns det som Söndag, men det är ju bara Fredag, så skönt. Nu har jag lite att ordna med här hemma och sen blir det nog en sväng på stan och den obligatoriska Fredagslunchen.


L O P P I S !


Här kommer jag sälja en hel del kläder, väskor, smycken och skor nästa Torsdag, så kom och fynda fina kläder från bl. a MiniMarket, Fröken Söt, Camilla Norrback m.m. från mitt bord!

Hej


Ledig dag och vädret är verkligen det sämsta tänkbara, regn och grått. Tror jag kryper ner under täcket ett tag....

Lovely

Har jobbat färdigt för den här veckan, gud vad skönt. Nu ska jag cykla ner på stan o fika med Kristin. Och ikväll kommer älskling hem.♥



lyssna på den underbara saxofonen

Dagens köp.


Skjortklänning i siden och finaste färgen. H&M


Skön och somrig tröja att ha på sig sena sommarkvällar. Boomerang


Skönaste jerseyklänningen, enkel med finaste ryggen. Monki

All by myself...


Min F är borta i business tills imorrn. Så på eftermiddan tog jag en runda på stan i min ensamhet. Skulle inte ha något, bara strosa, kanske underkläder, om jag orkade, det gjorde jag inte. Men jag råkade komma hem med tre nya plagg endå. Oooops så kan det gå. Men jag shoppar helt klart bäst när jag är ensam.

Nu ska jag fortsätta ensamkvällen, tänkte passa på att laga cornfilégryta eftersom F inte är så förtjust i det. Och sen blir det väl ugly Betty och desperate housewives, ensam/tjej/vegetariankväll värre.

Hoppas ni alla har en fin kväll.

UPDATE: det var visst hockey så då får kvinnoprogrammen snällt stiga åt sidan....

Sen godmorgon


I Måndags när jag red hem till stallet genom skogen var det vitsippor överallt.

Gårkvällen med A&A var hur kul som helst, kom hem före 12, känns jättebra idag:) Nu ska jag åka ut till Hammarö och ge pållarna lunchmat och i eftermiddag blir det hoppträning. Fina Söndagssyssla!

Den där jackan igen...!


Bon låg i lådan här om dagen, men hann läsa den först idag och såg den där svinsnygga jackan igen. Den blir absolut min när den trillar in på hm till hösten. 

Här på skitsnygga Frida Gustavsson. Bild via Fashion gone rogue.

 

petit déjeuner


Frukost i Franska Aups i sommarvärme, för ca en vecka sen.

Kanske inte lika underbart idag hemma på vågis, men det är i alla fall Lördag och jag har sovit ut ordentligt:)
Idag ska jag börja pyssla med fotoalbum och kort, tänkte göra som en liten bok för varje resa vi vart på hittills.
Sen blir det lunch med mamms o papps på stan och ikväll blir det lite vin med Anna S som är här och hälsa på, det tror jag blir en bra dag.


Vackra Natalia.



Ryska modellen och trebars manmman Natalia Vodianova, så otroligt vacker.

Vinlunch med tjejerna


Räkor och vitt vin blev dagens lunch, två favoriter.

Vinluncherna på Fredagar känns nästan obligatoriskt numera, inte mig emot... Idag blev det på Veros innegård och sen kaffe på Carstens (som numera heter giros pizza????!!!! varför?) Nåväl, mysigt eftermiddag i alla fall och fint väder.

Köpte med Cava och jordgubbar tills älskling kommer hem ikväll, så kan vi mysa och kolla på bilderna från Provence och längta tillbaka.♥


Marc Jacobs till Stockholm

Marc Jacobs öppnar sin första butik i Stockholm i höst, det ser vi fram emot!!

la musique française

hehe, det är roligt med google translate...;)
Nåväl, nu ska jag sätta på lite fin musik, ställa upp alla fönsterna och påbörja vårstädningen.

Long dress



Har hittat klänning till ett av sommarens två bröllop, känns fint att vara ute i tid för en gång skull.


I want you!



H&M höst, bild från modefeber.

J'aime



















Vi har haft det helt sagolikt bra i Provence, så vackert! Vi har besökt små och vackra urgamla byar, vart på vinprovning, på olivodlingsgård, sett världens lyx båtar i Cannes och Cap D' Antibes, tagit många goda vinluncher och middagar, bott flott och bott mysigt, åkt i bergen och sett ut över underbara vyer...(nästan så man blir religiös hasse) mött bergsgetter, badat, sett grand canyon de verdun... och allt detta med världens underbaraste man dessutom, det blir inte mycket bättre än så här.

RSS 2.0