Hej från Arlanda.

Det blev lite stressigt på vägen hit när en långtradare hade åkt omkull och vägen var avstängd så vi fick ta en annan väg... Men, nu sitter vi i alla fall här i loungen på Arlanda och äter lite frukost och läser In Style, gossigt.

Snart är det dax att gå på..... Får se om vi hörs något därifrån.

Solong!


Miss Dior

Jag vet att jag har sagt det förr, men fy vad inspirerande!


Min man och jag.


Yeeees, nu var det färdig jobbat för den här veckan och i natt åker jag o min underbara man till Provence, det ska bli så härligt. Vi ska hyra bil och åka runt till olika B&B och vingårdar o bo fint, äta underbart, dricka franska viner, strosa i hamnar och sitta på caféer. Vädret ser ut att bli perfekt.♥♥

Fin känsla det här:)


Ser bra ut...:)



Varsel for Nice onsdag 28.04.2010

Morgen kl 5 – kl 11

Lettskyet
13° Flau vind, 1 m/s fra nord-nordvest

Lettskyet. Flau vind, 1 m/s fra nord-nordvest. 0 mm nedbør.

Dagtid kl 11 – kl 17

Lettskyet
20° Flau vind, 1 m/s fra sør

Lettskyet. Flau vind, 1 m/s fra sør. 0 mm nedbør.

Kveld kl 17 – kl 23

Lettskyet
21° Svak vind, 2 m/s fra sør

Lettskyet. Svak vind, 2 m/s fra sør. 0 mm nedbør.


Simply the best



jakandjil

Söndag med hästen.


Ja, Söndagar brukar jag vara i stallet och rida, och så även idag. Superbra Söndagssyssla!
Idag fick jag hjälp av E&H att hoppa igen, och det gick jättebra, han gör stora framsteg den lilla hästen(eller unga ska jag nog säga för han är verkilgen inte liten...)

Sov lite i soffan när jag kom hem och nu ska jag förbereda lite inför resan och sen blir det god mat och film ikväll. Nästa vecka jobbar jag 1 1/2 dag, så det känns inte ett dugg tungt med Söndag idag. :)

Bonjour





Älskar ljuset!

Har haft en smoothie, kaffe, fralla frukost, mycket gott. Idag ska vi upp till E&H för lite födelsedagsmiddag och trevligheter. Men först ska jag slå in fina paket och dricka lite mera kaffe.

Vädret är helt underbart idag, det blir nog en bra dag.


Breakfast At Tiffany´s


Yes, lyssnar på den gamla låten o piffar mig lite för att gå till Kristin för lite tjej o vinkväll. I ugnen står kladdkakemuffins som jag tänkte bidra med.

Önskar alla en superbra helg! Det tänkte jag ha!




Ridtur i kvällssolen


Ikväll har jag pussat på den här fina mulen och åkt på hans rygg genom skogen i kvällssolen, alldeles underbart.

Provence


Gud vad jag hoppas att det går som planerat, för då sitter vi, om exakt en vecka, nånstans i södra Frankrike och sippar vin. Hoppas, hoppas, hoppas!

En eftermiddag...


... i frisörstolen, så gött! Blev jättenöjd, som varnligt när duktiga Elin fixar mitt hår. Sen tog jag en kaffe med Anna & Fred och så lite strosning på stan, kikade in Mullberrys Alexa inne på nya väskshoppen, fiiin och faktisk lite billigare än jag trodde.

Nu gör älsklingen en västerbottensostpaj, tror jag ska ta mej ett glas vin till, vardagslyx:)


MAPSMAPSMAPS

Jag har alltid varit fascinerad av kartor, och numera visar det sig även i inredningen hemma hos oss.


Två av mina bästa fynd, båda från gengåvan.


E&H



Idag fyller jordens bästa mamma år, grattis! Här är hon ihop med sin kära H, jordens bästa pappa, när de trivs som bäst, ute med vovven och i solen med en god bit mat, en kall öl/vin och gärna ett bluesband som spelar.

Fina föräldrar det där.♥ Vi ses på Lördag och firar.

13:00


Har varit ute o joggat, det var ett tag sedan och det märktes...uhh vad jobbigt det var. Idag blir det brunch, på museét tror jag, och sen kaffe med E&H som skulle titta in på väg hem från Uppsala.

Börjar förresten bli lite orolig inför våran kommande resa till Nice.... kan det där jävla askmolnet ta och försvinna snart...!?

New York, I Love You.



Premiär på Torsdag, jag vill se!

JEANS.



Tänkte gå o köpa ett par ankelkorta jeans från Filippa K idag som jag la undan igår, men, imorse inspirerades jag återigen av Garance Doré så nu får det nog bli ett par gamla monki jeans som klipps av istället. Träskorna som jag köpt secondhand för ett par år sedan ska också få komma ut ur garderoben.

beige morgon...


Ingen sol idag inte... Har haft en skön morgon med stor frulle, mycket kaffe, har läst några krönikor av Mia Skäringer och snart drar jag nog ner på stan för lunch och eventuellt lite shopping, tror jag drar på mig mig beiga Burrberry...inspirerad av Garance Dóré.

Godmorgon! (ett par timmar senare...)

Garderoben.


Nåt i den här stilen hade jag tänkt att mina finaste plagg, skor o väskor kunde få ha´t... skyltdockan har jag o lådorna likaså. Undra vad herrn i huset skulle tycka om det... hm, måste nog fjäska lite först:)

bild lånad från fashiontoast

Lillan&Mellan


Har haft en alldeles förträfflig dag med lillan, strosat på stan, fikat och smuttat på lite vin. Vädret är underbart soligt och här hemma står fönsterna öppna, nu tänkte jag snabb-städa och lyssna på en gammal favorit gubbe.... o snart kommer nog älskling hem från jobbet också.

Önskar alla en fin helg!

AMLUL




Amlul, en stor inspirationskälla.

Hihihi


Yeah, färdig jobbat för idag. Nu ska jag cykla genom ett soligt Karlstad till massören, ska bli så gött. Sen köper jag med mig lite nya modemagasin hem och sätter mig i uterummet och solar.

O nästa vecka är det dax för frissan, gäller att piffa till sig lite inför våren:)

S Ö N D A G


Strålande sol idag också, underbart. Ska åka till stallet med mammsi och försöka hoppträna lite med unghästen, tar med kaffe o fika också...mys.

mitt 90-tal

Pulp 


H A T T


Är väldigt nöjd med hatten jag fynda för 15 pix idag. (är inte lika nöjd med minen på bilden...)

Oh such a perfect day...


långkjolen åkte på idag, sen åkte jag till E&H och hade en underbar dag i strålande sol. Shoppade på bästa Juvelen, åt glass och drack kaffe i solen mot husväggen och sen åt vi en god middag på verandan innan jag åkte hem.

Nu har jag tagit mig ett glas vitt, älskling är på galej så jag får se vad det blir för mig ikväll, hemma eller ett glas på stan...

Godmorgon bloggen!


Åh lägenheten badar i solljus, sovrumsfönstret står öppet och det känns inte ens kallt. Jag är inne på påtår nr 3 och sitter med Elle Interiör och drömmer om ny inredning. Den här Lördagen kommer nog handla om sol, fika, shopping och avslutningsvis kanske lite vin.

Ha en underbra dag i solen mina vänner.

sommarlängt...





Knightcat

vänner.


Idag har jag bl a lekt med Anna och finafina Åsa som är på besök, hon stannar förhoppningsvis ända tills Fredag så vi hinner umgås en hel del, mysigt!


GRÖNT


Något  grönt till våren vill jag ha!

Underbart...

Påskhelgen har varit helt fantastisk, mycket god mat, goda viner och världens finaste man till sällskap. Har även hunnit med ridning ute i solskenet, städning av hemmet och idag har jag fikat med Anna o Jenny som var hemma från Oslo, mycket trevligt.

Nu har jag o älskling just kommit in från en spring/cykelrunda :) och ikväll blir det middag och sen film. Imorrn börjar vardagen igen... men det känns okej efter en så bra långhelg.

Vi satt länge och åt 4-rätters supé på Gullmarsstrand... tillslut var det bara vi kvar. :)

GLAD PÅSK


Åh vad mycket god mat vi har ätit, det här var delar av dagens påskbuffé som vi satt ute i solen och åt.



Vädret var helt underbart idag. Vi har haft en perfekt påskhelg (som inte är slut ännu!)på Gullmarsstrand.

GLAD PÅSK!

FISKEBÄCKSKIL

Nu drar vi till Fiskebäckskil och vårat älskade Gullmarsstrand för påskfirande, ska bli helt underbart.





Förra sommaren dagen efter vårat bröllop i Fiskebäckskil.♥

St Tropez





Hittade dessa underbara bilder hos The cherry blossom girl och längtar ännu mer tills jag och älsklng ska bila runt i Provence i slutet av månaden. 

Godmorgon April.


Godmorgon, älskling jobbar idag men jag tog sovmorgon och har nu ätit en stor frukost och sett den fula snön falla utanför fönstret....hoppas det var det sista.
Idag har jag lite o pyssla med här hemma, städning och lite pyssel med min lilla webbshop på seconds bl a.
Sen tänkte jag ta en tur till gengåvan tror jag. Men först en påtår kaffe till!

Vi hade förresten en jättetrevlig kväll i Örebro och Kent var som varnligt superbra!


RSS 2.0