ALLHELGONAHELG.


Trevlig allhelgonahelg på er och God morgon!

SAKNAR.









Ibland saknar jag verkligen all planering kring bröllopet, idag gör jag det jättemycket. ♥♥♥

ÄNTLIGEN HELG.



Då var det färdig jobbat för idag då, ska bli underbart skönt med helg nu känner jag, och jag börjar med att hälla upp ett glas vitt och slänga mig i soffan med lite nya tidningar. Sen får vi se vad helgen bjuder på, ridning blir det iaf och ev ett besök på Selma SPA.

Trevlig helg allihopa! ...och glöm inte att Kent spelar hos Skavlan ikväll.

SÖMNIG.


Har damsugit, tvättat och plockat här hemma så nu tänkte jag lägga mig i soffan tills älskling kommer hem och ikväll blir det tacos och mys.

VÅRA TAVLOR HOS VINTAGE PARIS.


Nämen vad förvånad jag blev när jag såg våra tavlor hos Vintage Paris bloggen. Två av bilderna (Notre Dame och Triumfbågen) hittade jag på Myrornas för ett tag sedan och nu sitter dom så fint på min tavelvägg här hemma.

DIANA ORVING.


Oj vad glad jag blev när jag såg att Diana Orving har gjort den här blusen till vårkollektionen igen(eller iaf liknande) som jag har ångrat att jag aldrig köpte den.

MORGONROCK KAFFE O TÄNDA LJUS.

Går fortfarande omkring i morgonrocken och har tagit en påtår. Tänkte lägga mig i soffan och läsa lite innan jag pyser ut till stallet för en ridtur bland höstlöven.

HEJ LÖRDAG.


Bild: Le Love

Hej bloggen:) Här sitter jag mätt och belåten efter en brunch på stan med F, Anna, Harald o Fred. Det blev lite shopping idag med; en rutig storskjorta i flanell, mysigt höstplagg.

Nu blir det lite hemmapyssel och ikväll väntar hockey och bowling på nöjes med bästa Kristin och Jocke, ska bli görtrevligt.

IT MUST BE LOVE.

Har haft en mysig eftermiddag på stan med Anna o Malin, vinlunch och lite shopping. Nu har jag tänt levande ljus i hela lyan, hällt upp ett glas vin och väntar på min älskade man. Underbara Fredagar.

Ny secondhand väska, gillar den mycket!


LE FASHION



Helt enkelt det snyggaste. Från le fashion.

BRUN?


Hittade den här bilden från Mars i år, blir lite sugen på att bli lite brunare i håret igen... Vad tycks, blond eller brun? Dock skulle jag nog välja en kallare brun än vad jag har här.

FRECKLES.


Önskar att jag var alldeles fräkning i ansiktet, fy satan vad fint det är.

IGÅR.


Jag & Zotti igår.

Vilken perfekt dag jag hade igår, Zotti gick jättefint och efter ridningen fikade jag med världens bästa E&H i solen. Sen supergod middag följt av trevligt barhäng med Anna och lite senare kom även Jenny förbi.

Idag skiner solen igen och jag skulle vilja gå ner på stan en sväng och fika och kanske köpa hem lite modemagasin att ha i soffan i eftermiddag.

MOODBOARD.






Mina favoriter från stockholmstreetstyle.

MOSS.


Jag säger god morgon med alltid lika snygga Kate Moss.

Idag har jag en fin Lördag framför mig, sov ut och har nu ätit en underbar frukost med tända ljus o nyhetsmorra, nu ska jag slänga ihop en äppelkaka och koka en termos kaffe som jag och mamman kan ta med oss till stallet, vi ska fodra och rida och fika i solen:) I em blir det middag hos svärmor och svärfar och till kvällen väntar vin med bästa syster.

Önskar alla en förträfflig Lördag♥

SHOPPA!!!


Är grymt shoppingsugen!!! Älskar Alexa från Mulberry, tror att det kan vara den rätta väskan för mig.

Nej ni nu blir det sushi och tända ljus...och lite idol kanske...

JA TACK!


cherry blossom girl

CARIN WESTER LUGG.



Igår var jag ju hos frissan och jag blev supernöjd. Fick ingen bra bild på det framifrån men jag körde på "Carin Wester luggen" igen och i bak åkte det av nästan en dm, känns fräscht.

Nu har jag just ätit lunch, kaffet tror jag att jag tar med i en termos och tar i stallet, det är så fint höstväder idag.

TISDAG.


Jakandjil.

Jag har slutat för dagen och ska snart cykla ner till Soda för att klippa mej, det ska blir sååå skönt. Vet inte riktigt hur jag vill ha det bara så nu måste jag slänga mig i soffan en stund och bläddra i lite tidningar för inspiration.


HELGENS KÖP.


Helgens köp blev den här fina leomönstrade jackan, genis 40 kr, mycket bra.

HEJ SÖNDAG.


Har kommit hem från Sunne där vi hade en toppenbra kväll igår, nu ska jag ta en påtår och kolla klart på nyhetsmorgon innan vi drar igång den här dagen.

GOD MORGON!

CURACAO.

Här kommer ett par favoriter från Curacao.

snorkling, mycket fina fiskar och jag blev av med min fiskfobi(inte helt kanske...)

iskall öl i strandkanten, fy fan vad gött.

en god bok i skuggan under en palm är inte heller så tokigt.

fina, fina delfiner.

fina krabban.

Willemstad by day och...

by night.

goda middagar.

underbara solnedgångar såg vi från i poolen eller...

från stranden...

eller från våran uteplats ofta med mina hemmagjorda Caiprinhias.


GOD MORGON.

Skönt att ha en lugn Lördagmorgon hemma, älskar dessa mornar.

I em bär det av till landet och bästa E&H, ska bli riktigt gött. Men först tänkte jag njuta av morgonen med kaffe och en bok och sen tänkte vi ta en brunch på stan.

GOD MORGON!♥

Snart kommer det lite bilder från Curacao...

BÄSTA DAGEN.


Finaste brynen och finaste flätorna får Fredags pynta bloggen.

Har haft en mysig eftermiddag på stan med Anna, Kristin o lille Fred, fika och så blev det en del shopping också.

Nu ska jag göra en glad låtlista, hälla upp ett glas vin och städa lite:) älskar´t. Ikväll kommer min fina man hem och då blir det middagsmys med tända ljus och lite mera vin skulle jag tro.


DAGEN FÖRE BÄSTA DAGEN.

Idag jobbade jag hela dagen fast jag fortfarande är förkyld o hade magont(dom på jobbet verkat tro att jag har fått svinet.) Sen pös jag till stallet, det regna och jag var kall, förkyld och hade magont. Red en smått galen 3 åring dagen till ära....blev iaf varm;)

Nu är jag nybadad och smord med bästa Daisy och iklädd min nya fina morgonrock från Ralph Lauren, känner mig lite bättre. Och imorgon kommer älskling hem.Längar!!!



MIAMI












En liten del av våra Miami kort.

♥Låång sandstrand. Turokost hav. Slappa dagar. Poolhäng. Bra böcker. Drinkar. Shopping. Prat. Kärlek. Vin. Ballkongen. Middagar. Skratt. Lek. Kära. Underbart.♥



STORAN.


Idag har jag träffat min fina stora och hennes bebis igen, vi fika o pratade o sen fikade vi igen o pratade o pratade...:) Det var mys det!

MC CARTNEY.

Riktigt fint från Stella s/s 2010.




HOPPLA

Har precis kommit hem från stallet, burr, vill bara krypa ner i soffan och kolla på tv resten av kvällen vilken är passande eftersom Despan har premiär. Nåväl, i stallet gick det bra, jag provred två nya hästar som jag ev ska hjälpa till med. Och på stan blev det medicin i form av hostmedicin, nässpray, stor fin halsduk och handskar, tvärr ingen fika med tjejerna eftersom dom var sena från landet.

Nu ska jag fösöka sno ihop lite mat, kocken (älskling) är på hockey så då blir det inget avancerat här inte...

Min älskade och jag den 1/10-09, Willemstad.

SJUKLING.

Ursh, min förkylning som jag drog på mig i Curacao vill verklingen inte ge med sig... Tror inte det blir bättre av att jag ska åka ut till stallet och rida heller... Men fösta måste jag ner till stan en sväng, fika med Anna och Åsa och besöka apoteket.

Har bokat en välbehövlig frisörtid också, det lutar åt lugg och kapa en bit på längden också, så här ungefär.

GOD NATT.

Nu säger jag God natt med den här bilden från våran Road trip i Curacao, mera bilder imorgon...nu är jag alldeles för trött.

Sov gott.

I AM YOURS.

Då var man hemma då efter två helt fantastiska veckor. Är trött och lite sliten men väldigt glad♥ Har jobbat hela dagen idag (kom hem igår kväll) så nu blir det till att packa upp och tvätta och handla mat.

Ska ladda över alla bilderna så kommer det upp här senare idag...om jag orkar, annars imorgon.

FROM CURACAO.

Igar hyrde vi bil och akte pa en roadtrip, vi akte anda upp till Westpunt. Stannade till och badade och at och hade det gott, valdigt fint.
Pa kvallen akte vi in till Willhemstad och at en god middag och drack drinkar med ett annat par som vi har lart kanna, valdigt trevligt.

Nu har vi precis kommit upp fran stranden...harligt soligt och 30 grader idag ocksa.

Hej sa lange.♥


RSS 2.0