duojag



COS



Cos har mycket som jag gillar just nu! Ska absolut besökas när jag är i Paris om ungefär en månad. Längtar!

100829


Har haft en ganska slö Söndag, sov ut ordentligt åt en god frulle sen blev det en promenad i det fina höstvädret och en lunch på Café August. Nu ska vi ta en tur till Coop för att handla middag, eventuellt tar vi en sväng till skogen brevid stallet och kollar om det finns mer kantareller där. :) Söndagen avslutar vi med en god middag och sen en film.


MULBERRY

Den där Neely ser väldans fin ut. Har ju inte köpt någon väska på typ 2-3 år nu (förutom secondhand) för att spara ihop till en riktig fin en istället för massa halvdana väskor, och nu snart så är det nog dax att slå till på en liten fining, ska bara hitta den rätta först.

Hmm, ja det var de... intressant va..:)


Tidig morgon.


Idag blev det en tidig morgon, skjussade F till nån golfgrej vid 7-tiden och sen var man ju pigg... Så jag tände ljus, tog en kaffe och läste ett par kapitel i min bok, ganska mysigt att vara uppe tidigt endå. Nu har jag även ätit kesoknäcke och förutom kaffet druckit färskpressad juice och läst NWT.

Nu tror jag att det får blir en kaffe till framför nyhetsmorgon innan jag startar den här Lördagen.

God morgon!

Gossigt



Har haft en fin eftermiddag i stallet, hoppträning som gick bra och på väg tillbaks till stallet så hittade vi massa fina gula kantareller. Så nu blir det varm kantarellmacka till middag och äppelpaj till efterrätt. :) Gossigt!

Bilden är för ett par veckor sedan när vi var ute o plockade kantareller, jag brukar alltså inte ständigt vara redo med korg, kniv och borste
.



Inspiration från Paris






Och förhoppnigsvis kan det blir mer av den varan inom kort.... ska nämligen försöka ta en liten tripp med K till älskade Paris i höst. :)

Dreamcatchergirl


Nu har jag varit effektiv här hemma och gjort massa på to do-listan så nu blir det en sväng på stan och en fika med syrran (som rubriken syftar till).

Har förövrigt haft en lugn och skön helg, vilket behövdes kände jag. Lite stan, lite hästmule, lite livemusik, lite vänner, god mat, lite vin och bästa mannen. Men nu måste jag hoppa i lite andra kläder och hoppa på cykeln ner till stan.

Au Revoir!

Morning beauty


Kate Moss får pynta bloggen den här Lördagsmorgonen.

Här har en god frukost avnjutits framför nyhetsmorgon. Idag ska jag o mammsi till stallet och hoppträna med fina pållen, ska blir roligt att försöka sätta igång honom nu inför höstens eventuella (förhoppningsvis) tävlingar.

Men först en påtår till.... Godmorgon!


Älskade Rodebjer

Rodebjer har sedan ett par år tillbaka varit en favorit, älskar det välgjorda, lyxiga, svala och klassiska plaggen och den här kollektionen (vår/sommar 11) ser helt fantastisk ut! Helt klart det bästa som visats på modeveckan de här gången.

Älskar färgskalan på kollektionen.

Svinsnygg styling, håret!♥

Rodebjer blir bara bättre och bättre på skofronten.

Dessa vill jag ha i nästa vår.

Långklänningen stannar kvar även nästa vår, inte mig emot.





Bilder lånade från Rodeo och Marcella







Färger som inspirerar




I höst vill jag klä mig i camel, beige, denim, brunt, grönt, grått, puder och givetvis svart.

MODEVECKA


Filippa K visar minimalism, raka och enkla linjer som vanligt. Gillar mycket!


En annan favorit, så här långt, är Ida Sjöstedt. Vackert, skirt, spets och lite hippie. Älskart!

Jag har inte direkt följt visningarna i år, är lixom inte alls lika roligt som att se det på plats, saknar när jag och Anna var där, fy var roligt vi hade.

1 ÅR AV KÄRLEK


älskar dig så otroligt mycket.

Bröllopsdags



Idag är det alltså dags för J och E att gifta sig, det hela sker i Filipstad på hennikehammar och det ska bli såååå roligt. Vi ska ge oss iväg om ca 2 tim så nu måste jag hoppa i duschen och sen göra mig i ordning.
Imorgon har dessutom jag och älskling 1 årig bröllopdag, så vi ska ta med oss en champangeflaska som vi tänkte öppna efter midnatt och skåla i.♥

L E L O V E






FALL 2010



Älskar sommaren mest av allt, men som många andra tycker även jag att hösten är väldigt trevlig modemässigt.
Som den här fin, fina inspirationen från because im addicted.

COHEN


Det kan nog bli ganska pampigt i Göteborg ikväll...!

världens bästa!


Idag är de här två, som är kända som Eva & Hasse, i Göteborg för att gå på Leonard Cohen. Egentligen skulle jag följt med men det blev tyvärr ändrade planer. Men ni får ha det underbart och hälsa gubben.


Kvällens dopp


...älskar sommarkvällar.

Frissan


Godmorgon, snart ska jag åka till frissan, ett välbehövligt besök kan jag lova. Älskar Frejas frisyr här.... luggen blir kvar och så åker det nog av en bra bit och så lite uppklippt på det tror jag....

... eller så blir det jänma längder som fina Abbey.

Helgen.

Har haft en fin helg som börjar närma sig slutet. Igår åkte vi upp till E & H i Sunne, vädret var helt underbart så vi grillade och sen satt vi ute och spelade kort till midnatt, vad mörkt det börjar blir ute på kvällarna nu då...ursh vill inte ha höst redan. Men mysigt var det med levade ljus på hela verandan. Var självklart nere på juvelen också, och jag säger det igen, bättre secondhand finns inte, oooo vilka fina fynd jag gjort, bl a en Burberry hatt. För den som är ute efter en äka Burberry trench så hänger det en där, hur fin som helst och billig! hade köpt den själv om jag redan inte hittat en.

Idag har jag ridigt på fina Zotti, ett kort pass på banan och sen en liten skogstur, det var jätteskönt att komma ut till stallet, var nästan 2 veckor sedan.

Nu har jag städat hemmet så det är skinande och bäddat rent i sängen. Snart kommer älskling hem, då vill jag åka och ta ett kvällsdopp och ikväll vill jag se en film. Mysigt.

Hoppas ni alla haft en fin helg!

Höstgarderob

Det som står överst på shoppinglistan för hösten är följande.

En riktigt bra och snygg väska, gärna Alexa eller Bayswater från Mulberry. Låga boots, dessa är från Acne.

Samt en ny duffel i beige eller blått, har hittat en superfin på Boomerang.

Höst i stallet...

Nu till hösten vill jag följa på stallgarderoben med följande plagg...

Ridjeans, dessa kommer från Martha Ridewear. Och en gosig dunväst från Kingsland.

Lipsy


Till slut hittade jag en klänning som jag ska ha på bröllopet nästa helg, den kommer från Lipsy. Nu var det bara väska och skor kvar, men det finns nog redan i garderoben...;)

F R E D A G


Här är hemma det pyssel för fullt, F bakar baguetter och jag målar och städar om vartannat. Men nån måtta får det vara, så nu tar vi en paus, jag cyklar ner på stan för en (vin?)lunch med Kristin och F åkte en sväng till golfbanan.

I eftermiddag kommer E & H hit en sväng... och sen blir det ev lite vin med Anna och förhoppningsvis Ullis.

Nej nu måste jag göra mig i ordning och dra ner till stan.

Later!

ALBUFEIRA














Lite från vår vecka i Albufeira.....


Hemma igen!

Är åter hemma efter en helt underbar vecka på Algarve kusten, närmare bestämt Albufeira. Vädret har varit helt underbart, så vår vecka har mest innehållit strandhäng, bad, läsning, godaste maten och vinho verde, väldigt slappt och varmt med andra ord, precis vad vi behövde. Bilder kommer lite senare.... måste packa upp, tvätta....

So long!

RSS 2.0