Helgen

Har haft en fin helg, så fin det kan bli när man älskade man inte är hemma. Tillbringade den i Sunne hos E&H. Har ätit, för mycket, god mat, druckit (ej för mycket) goda viner, läst bok, sett coco, livet för chanel, varit ute och gått, shoppat secondhand på Juvelen och bara haft det gött.
Nu står en svampsoppa och puttrar och jag har varit och hyrt film, Up in the air, och det är precis så jag tänker tillbringa resten av helgen, med mat och film.

Imorrn kommer äntligen min älskling hem och dessutom så firar vi 8 underbara år tillsammmans.♥ Bubbel ligger redan på kylning.

Bonsoir!

101029 - Pyntar bloggen.




Önskar en trevlig helg med dessa underbara bilder.

kaffe mot vin

En tråkig Tisdag blev helt plötsligt väldigt trevlig, när jag först gjorde ett fynd på röda korset, och sedan lite toktigt och spontant hamnade på carstens med Anna och ett par glas vin. Nu ska jag ta en dusch och sedan hoppa i mjukdress, tofflor och tillbringa resten av kvällen framför tv:n.

jag i min favorit stad, Paris♥ för exakt 3 veckor sedan.

His ´n´ hers





Det kommer väldigt mycket fint kommer från COS just nu.

101024

Hade en supermysig dag igår, va med älskling hela dagen, lunch hos svärföräldrarna, hälsade på liten bebis och på kvällen åt vi en supergod middag (hemgjord pasta) och kollade på film.
Den här dagen tänker jag också tillbringa med min man, får också besök av E&H och ikväll har jag beställt risotto av min kock till man. :) En lugn och skön helg alltså, precis vad vi behövde.

God morgon!

Säger god morgon med favoriter från cherry blossom girl. Nu blir det mer morgonmys och en påtår till, sen startar vi den här gråa Lördagen.

Stallet o snart helg.

Nu ska jag åka ut till stallet o hoppa med snabb liten pålla:)
O imorrn är det Fredag, jippie!!!!

jag o finaste nalle för ett par år sedan.

Massage.


Nu ska jag snart åka och lägga mig så här i 1 timme, ska bli underbart. Sen tänkte jag kika upp hos Freddis på lite fika. Mysig eftermiddag.

Och om flyg och allt går som det ska idag så kommer min älskling hem ikväll, så då blir det en ännu mysigare kväll!♥♥♥

PERFEKTION!





Söndagshäng

I dag blir det en lugn dag, en promenad, kanske en sväng till Ikea med Anna och så god mat och film ikväll. Det låter som en bra Söndag tycker jag. Men först tänkte jag faktiskt strosa runt i morgonrocken i ett par timmar till, innan jag gör någonting alls, jo en påtår ska jag ta.

på det här paris-cafét skulle jag också kunna tänka mig att tillbringa en slö söndag.

Underbara höstdagar

När hösten är så här fin så är det helt underbart, passa på att njut för snart blir det värre. Har brunchat med älskling, A, H och F- mycket trevligt, och promenerat i det härliga vädret. Nu lyssnar jag på Håkan och gör mig i ordning, ska nämligen träffa Anna på stan och ta ett par glas vin.

Hoppas ni får en bra kväll!



fina höstdagar hemma hos oss.

Mulberry/Chanel

Morgonens stora beslut; ska jag slå till på Mulberrys Alexa i svart, har en reserverad på väskshoppen under förmiddagen. Men, som jag känner nu så tror jag att det blir min drömväska från Chanel istället, lite krångligare att få tag i bara...
Nåväl, har ett par timmar på mig innan jag måste bestämma mig.

Godmoron förresten!

SKON


De här fina köpte jag har om dagen, från Vagabond. Är mycket nöjd.

Chloé/Garance Dore

Har känt mig helt tom på inspiration ett tag, så kikar jag in hos Garance Dore och så var det problemet löst.





samtliga bilder från Garance Dore.

101011- Trötter

Har sovit som en gris i helgen men är ändå så himla trött... kanske har med årstiden att göra. Har i alla fall jobbat hela dagen och nu tänker jag slänga mig i soffan under en filt med nya Elle (hoppas detta nummer är bättre än det förra!) och vänta på att älskling ska komma hem från jobbet.

finbilden från knight cat

Bildkavalkad/Paris



utsikten från hotellrummet.




promenad i Jardin du Palais Royal och sukning efter dyra fina vintageväskor.

Louvren




Strosade längst med Seine, från Louvren till eiffeltornet.



ett höstigt och vackert Paris♥

Triumfbågen

Moulin Rouge

vin på champ elysees



älskar att man sitter på trottoaren och fikar.

Notre dame

café au lait i de latinska kvarteren


Underbart vackert i jardin des plantes.

Paus för vin och musslor i marais-kvarteren.



jag fullkomligt älskar dessa karuseller!

sista morgonen gick vi upp till sacre coeur.






den utsikten alltså, herregud.♥

Godmorgon!

Mulen morgon här i Karlstad... men det gör ingenting för det är Lördag och jag har tänt massa ljus och sitter i morgonrocken och dricker kaffe, och bäst av allt, idag kommer min älskade man hem från Sydafrika. Äntligen!

Idag är medbjudna på hockey och mat, så det ska bli trevligt, fast min stackars man lär ju vara dödstrött efter att ha rest hela natten... Så sen blir det hemmakväll för hela slanten. :)

Snart kommer lite Parisbilder.

knight cat

Älskade Paris!

Kom hem sent igår efter underbara dagar i Paris, och staden var precis lika fantastisk som jag minns den. Vi har strosat fram på Paris gator, längst med Seine, fikat ett antal gånger och sippat vin halva dagarna, sett det flesta sevärdheterna (igen), skådat den vackraste utsikten i morgondiset, pratat igenom oss underbara middagar, shoppat lite och bara haft det gött!

Har massa fina bilder som jag ska ladda över ikväll om jag orkar, annars blir det imorrn.

Nu ska jag hoppa i ridkläderna och åka till stallet.

Au Revoir!


Au revoir!

Letar inspiration och försöker packa genomtänkt... det går sådär. Får väl bara slänga ner lite som vanlig, eller ja lite och lite... ;)




De här outfitsen skulle jag gärna vilja packa ner i resväskan....

Off to Paris.


Tidigt i morgon bitti bär det av mot Paris med bästa Kristin, det ska bli så jäkla roligt. Just nu håller jag på att packa och fixa inför resan. Men tror det får blir ett litet avbrott snart med en fika på stan.


Hörs senare!



RSS 2.0