tystnad tunnel avfart.......

Ikväll är det KENT i Örebro, wiiiieee!!! Ska bli så roligt. Har just kommit hem från jobbet och slängt i mig lite linssoppa. Om cirka 1 timme blir jag hämtad och jag ska bara duscha, fixa håret, sminka mig, måla naglarna, klä mig, packa och fixa lite kaffe och färdkost...hehe det blir nog lite stressigt som varnligt ja.

hmm...vad tusan ska man ha på sig då....??

VÅRENS LÅNGA LÄNGDER


Ett finfint exempel på hur man snyggast matchar vårens långa kjolar och klänningar.

Bild: Garance Dore

HOCKEYBLOGG.

Jösses det var en jobbig hockeymatch.... Tur att FBK vann i alla fall, men oj vad jobbigt det kommer bli att inte kunna se den avgörande matchen på Tisdag då vi ska på KENT i Örebro.

Jag och Jenny firar guldet förra året.

LA TULIPE


JA TACK!

BRUD?


Om jag inte redan hade gift mig med världens underbaraste man i min fina vintage klänning så hade denna varit en stark kandidat...... bild från cherryblossom förstås.

G R A T T I S A N N A


En dag för sent men gårdagen var så fullsmäckad att jag inte hann med ett grattis inlägg här. Vi firade lite igår men idag blir det riktigt födelsedagsfirande med brunch och tårta kockan 13 hos Anna, mys.

Nu ska jag slå in fina paket.

T I R E D


Ursh jag åt alldeles för mycket våfflor ikväll, nu är jag helt uppsvullen och jättetrött. Älskling är borta på kalas och jag hatar att vara ensam.... hoppas att han inte blir allt för sen, tycker inte om att gå o lägga mig själv.

Nåväl, imorrn är det bästa dagen i veckan och Anna fyller år, det ska vi börja med att fira med vinlunch på Via Appia och sen ska vi gå på utförsäljningen av kostymförrådet på operan... låter som en mycket bra start på helgen.


Pop ponny.


Blev nästan rädd när jag gick in på bloggen och såg "björn melin rubriken" så jag kände mig lite tvungen att pynta med något fint.

JÖSSES BJÖRN MELIN, VAD GÖR DU????!!!



Nu laddar jag med det här underbara klippet från 2006, jag minns det så väl, jävlar vad tokiga vi blev när dom vände och vann, herre gud! Snart kommer Anna över med lite rosé och så blir det hockey.

Nytt i garderoben.

Idag när jag och min fina mammsi var på stan för att köpa födelsedagspresenter åt Anna som fyller år på Fredag så råkde det slinka med två plagg till mig själv också. Inte direkt några spontanköp utan plagg som jag spanat på ett bra tag, försöker lägga av med spontana köp som oftast inte alls blir bra, nej genomtänkt ska det va.

Den randiga långa från Monki blev det och....

...samt en tunn grå luvjacka att ha under min skinnjacka som Caroline på modefeber här, hittade min på hm herr.

Mango på MQ

Kikade som snabbast in på MQ idag där Mango numera har en "shop in shop" blev faktiskt glatt överraskad, ganska mycket fint! Provade bl a den här klänningen som var väldigt fin på.

Bild från Anna där det även finns lite mera bilder.

F Ä R G E R N A !


hanneli.com

Luggen!



Hej hopp, nu tar jag cykeln (äntligen slutat regna) och trampar ner till Soda för att toppa min långa lugg. Tänkte även köpa ett våffeljärn (inför torsdag) och en jeansskjorta som jag spanat in, intressant va...;)

Au revoir!

Dagens låt.



Smashing Pumpkins tonight tonight, underbar låt och video.

Inspiration



Vårinspiration från my daily style som får mig att vilja plocka fram min blåa rodebjerkappa inför våren.

HEMMA.






Tycker om vårat hem även om jag nästan alltid vill ha nytt och göra om... Nu blir det hemmafika och sen åker vi upp till E&H för lite hockey, mat och trevligheter.

Mysmorgon med helgfrulle och sen stallet och uteritt...

...ja så var min morgon tänkt, men vad besvärligt allt blev när vi märkte att det tydligen inte finns något vatten i hela Karlstad/Hammarö (vårt hem/hästens hem.) Fick precis ihop till kaffe... och sen fick F åka iväg och köpa stora vattendunkar på willys. Kan tänka mig hur roligt det kommer att vara i stallet idag med alla törstiga hästar, såg att de skulle ställa ut vattentankar på Hammarö i alla fall.

Nåväl, nu blir det kaffe framför nyhetsmorgon och invänta älsklingen innan jag åker ut till stallet.

So long!

Alexa.

Pyntar med en alltid lika snygg Alexa.

Garance Doré

SLUTSPELET.

Det kändes inte så mycket slutspel över hockeyn igår.... annat var det förr....;)


Nämen, JAAA!

Anna! Det här får vi bara inte missa efter födelsedagsfikat på Fredag!!!!

Hej Torsdag!


Nu blir det tacos med cornbitar o paprika och slutspelshockey, äntligen! Imorrn är det Fredag, jihoooo:)

Du gör mig lugn, du är helt perfekt...





Har lääänge letat och suktat efter den perfekta väskan, mulberry, chanel, miu miu och chloé alla är helt perfekta och jättedyra... men kanske endå...

Kan inte...


...riktigt släppa strumpan i öppna skor, gillar det så mycket och jag ser det överallt. Kom vår kom!

Långkjolen

Jag har hittat två fina långkjolar på secondhand (Juveln förstås) som jag tänker strosa runt i så fort snön smälter bort.



bilder: amlul, late afternoon

Måndagstrött...


... helt enkelt... o saknar F♥

Morning


Slapp härlig Söndagsmorgon. Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till stallet, blir uteritt idag och jag tror att solen börjar kika fram också:)

Dagens film.



Hittade en film på mig och världens finaste häst Nalle från en hopptävling. Gud vad jag saknar den här hästen♥ som är såld nu.

Chloé höst/vinter


Neutral färgskala

Finfina kappor

o den fina fina rosettmidjan som jag bara älskar återkommer.

bilder från cherry blossom girl

Hej.

Haha här kan du läsa om Anna på vf. Vi får väl se hur det blir med min flytt, får se när tid ges...:)

Solig morgon


God morgon, solen skiner och vi har ätit frukost, hembakat bröd, smoothie och massa kaffe såklart. Snart ska vi ge oss ut i skidspåren (har inte åkt sen jag var liten...) och sen blir det nog en brunch på stan.

So long!

Syrran


Syrran har flyttat sin blogg från blogg.se till vf.se, funderar på att hänga med...love me two times-adressen känns inte helt aktuell... Ni hittar iaf Anna här nu mera.

Vinlunch & shopping

Har haft en finfin Fredag med extra roligt på jobbet...:) och sedan vinlunch med tjejerna (o Fred) så trevligt så. Lite shopping på stan blev det också. Ikväll blir det nog hemma med god mat och lite påtår på vinet:)

Än så länge får vi sitta inne o luncha men snart så flyttar vi ut, längtar!

INKA+CHANEL


Jösses, inkamönstrad kofta och en Chanel över axeln..... ja tack:)

bild från sthlm streetstyle

Miss Dior Cherie



Älskart!

Dagens visa.


Hej våren!

Åhhh nu känns det verkligen som våren har kommit på allvar, det är så underbart! Och snart är det påsk och kanske ett besök på Gullmarsstrand, Kent i Örebro och senare i April åker vi till Provence.....fina tider:)

Glad och snetandad Lina...

ACNE


ska jag....?

PERFEKTION.


see by Chloé

Hej!



Är mycket nöjd med min tröjklänning från Sonia Rykiel som jag hämtade ut igår, tror den kommer bli en favorit i garderoben.
Lördagen var mycket fin och lugn med brunch på museet med älskling, lite shopping på stan och så hade jag o älskling en mysig hemma kväll med mat, vin och tv. Idag skiner solen igen, helt underbart. Jag ska hoppa i ridkläderna och åka ut till Hammarö och rida.

So long

FÄRGERNA


Nude och grönt, satan vad snyggt i vår!

facehunter

PARIS

Fashionweek i Paris, åh hade så gärna velat vara där nu, sitta ute och dricka vin, shoppa och inspireras av alla snygga människor.



Får nöja mig med inspiration från Facehunter.

Godmorgon!

SÅ HIMLA UNDERBART.

Idag vill jag ge min bästa vän Stina och hennes Klas en bamse kram och puss.... Lycka till med den nya lilla familjemedlemmen. Vi kommer snart och hälsar på.♥

F R E D A G


Har: jobbat, fikat med Kristin, shoppat världens finaste lampa, eftermiddagsvilat och nu tänkte jag hälla upp ett glas vin och börja med middagen. Fasen vad skönt det ska bli med helg och fint väder ska det bli också:)


Finhets lampan.

Den här såg jag i en butik i Haga idag.... till ett bättre pris än den som finns på Mio (som dessutom inte fanns i rätt färg) så nu måste jag dra med F dit och sen dra med lampan hem! Tror dock på en större skärm....hmmm.

....update: nu är den vår:)

Fågelkvitter och vårjacka...

Japp idag fortsätter det fina vädret och det börjar kännas som vår ute... snart i alla fall:)

Idag åkte en vårjacka på, dock med världens varmaste stortröja under som jag hittat på gengåvan.

VÄDRET

Att vädret kan påverka ens humör så himla mycket, idag skiner solen helt unerbart och ska tydligen fortsätta med det så långt prognosen kan visa, fy farao vad härligt!

Nu ska jag öppna fönster, sätta på musik och städa. Och sen borde älskling komma hem.♥

L A M P A N

Har hittat den perfekta lampan liknande den bilden, den finns på Mio och kostar en förmögenhet... men jag tror att jag måste ha den endå. Är riktigt sugen på att göra om lite här hemma, göra vårfint:)

Bilden är från den här fina inredningsbloggen.

RSS 2.0