GORGEOUS!

Jesus vad snyggt, älskar kontrasterna. Denna bild får mig att vilja leta efter den där perfekta stickade tröjan och använda den över min långklänning i leopard.


Le fashion

Ett år sedan

För exakt ett år sedan idag så lämnde vi denna underbara strand i Miami för att åka vidare till den Karibiskaön Curacao, det var två sagolika veckor. Tiden går så fruktansvärt fort, jag kan inte fatta att ett är ett helt år sedan som vi var på våran bröllopresa.

Leker på stranden i south beach.


Underbar solnedgång på Curacao.

Min helg.

Då var det Söndagkväll igen då. Har haft en bra helg som började med en tidig morgon och tävling på Lördagen, det gick inte alls bra och jag saknade Nalle och att slåss om segern i de lite högre klasserna.

Sen var jag hos K, bokade hotell i Paris, tog ett glas vin och hade en franskalektion.. :) På kvällen åkte jag och F upp till E&H, såg på hockey, åt god mat och spelade kort, ramlade i säng före 23 och sov som en stock. Idag tog vi en lunch på Nils Holgersson innan vi gav oss hem igen. Och nu har vi just kommit in från en springtur. Snart blir det svampsoppa och ikväll en film.

Ja det var en utförlig rapport från min helg det. :)

Heja Freddis!


Helt plötsligt stog det små ponys på stan, så jag slet upp Freddis ur vagnen, på med en hjälm och upp i sadeln. Det blir nog en bra ryttare av Freddis en dag.

Sen åkte jag hem, åt godaste sushin med älskling och nu ska vi snart se en film (The bank job) och sen är det raka vägen i kojs, klockan 06.30 ringer klockan imorgon.

Äntligen Fredag!

Nu är det äntligen Fredag och jag ska ner på stan och ta en lunch och kanske lite shopping med A och K. Igår kväll var vi på hockey och såg ett riktigt blekt FBK få stryk av de goa gubbarna från Götlaborg, dålig hockey men roligt hade vi i alla fall. Och imorrn är det tävling... känns som om det verkligen är full fart just nu och "värre" kommer det att bli....

Pyntar bloggen med en gammal favorit från Chloé. Så hörs vi snart igen.


Fin Tisdag.


På annas takterass i somras.

Har haft en fin dag med kort arbetspass, hemmapyssel, dans och supergod middag med dessert som väntade när jag kom hem, underbart. Nu skulle jag vilja somna (så småningom) framför en film, men som vanligt så är det bara skit på tv, kanske är lika bra det, skulle ändå inte orka se en hel film nu.

Godnatt!

Måndag/NY



Inspirerande damer från New Yorks gator. Denim, camel, vidd och smalt.♥

Två gamla polare.

Två av mina bästa polare tipsade om den här låten och det är två polare som kan det här med musik.

Dylan och Knopfler, två gamla polare:)

Tidig morgon i stallet


Gick upp vid 07.15 och tog det lugnt med frukost och tända ljus. Packade ner ridgrejer och en kaffetermos och åkte ut till stallet. Hoppade två runder (träningshoppning) varav en gick bra:) Det går (långsamt) framåt, men han är ju bara 4 år också. Fixade fint i stallet, tog lite kaffe i höstsolen och åkte hem. Kollde på slutet av nyhetsmorgon och.... ja här är jag nu.

Tror det får blir lite pyssel och städning här hemma och sen ett besök i vallokalen förstås.


Morgonläsning: Paris-guide


Ute är det riktigt höstruskigt, men inne myser vi med tända ljus, stooor frukost och jag läser Cherry Blossom Girls Paris-guide. Om två veckor bär det av och det ska blir helt underbart att ha ett par höstdagar i ett vackert Paris med bästa Kristin.

Idag tänkte jag ta en secondhandtur och i eftermiddag är det kalas hos Kristin som har fyllt år. Men nu tänkte jag morna mig med lite mera kaffe innan jag startar den här Lördagen.

Godmorgon!

Vid nästa frisörbesök!


Anja Rubik i tyska vogue är galet snygg i håret.


På rikt Elle....?

Igår kom Elle (svenska) hem i brevlådan, har haft den ganska länge och har egentligen aldrig tyckt att den är speciellt inspirerande, men har endå fortsatt, trevligt att få hem en tidning i lådan.

Nåväl, slängde mig i soffan med tidningen och kände väl mer än någonsin att detta är inte bra. Till exempel så är det 8 hela sidor med "bästa köpen", där redaktionen tipsar läsaren om höstens mode.
Här kommer några riktigt vågade och nytänkande tips: Sätt upp håret i en hästsvans och måla fina kattögon. Matcha mörkt marinblått och svart. Shoppa secondhand. Investera i en stickad jumper. Använd läppstift. Addera en färg. Satsa på fina material. Klä dig med kontraster. Och ett jättetokigt tips: Köp fransar i en sybehörsbutik och sy fast på alla dina sjalar.
J E S U S  V A D  I N S P I R E R A D  J A G  K Ä N N E R  M I G  !


Jag har visserligen inte läst klart tidningen (fick nog!) så den kanske blir bättre.... Men jag tror endå att det här får blir min sista prenumeration på den tidningen.


Tisdag/Dans


Idag är det alltså dags för danslektion nr 2. Förra gången var det skitrolig så jag tror att det blir minst lika bra den här gången. Dock har jag dödens träningsvärk sen jag hoppade två hästar i Söndags.. men det ska nog gå bra endå. Jag har i alla fall köpt nya byxor att dansa i, tights var inge vidare då benen höll på att svettas bort. Nä nu är det dags att byta om och cykla iväg.

L A T E R !


Söndag/Stallet

Hej hopp, idag är det stallet som gäller och idag ska jag hoppa både häst och ponny, hahaha det ska bli festligt! Gårkvällen var lugn och skön med mycket mat och annat onyttigt och en film, mys. Imorrn är det Måndag igen och ett 12-timmars pass på jobbet...fy f-n, men pengar till Paris. Men först en härlig Söndag.

älskar den här bilden på mig och finaste nalle, kanske 2 år gammal!?

Zara/Paris






Jesus vad mycket fint Zara har fått in nu, det får blir ett besök när jag o K är i Paris om ett par helger:)

11/9 SAMEDI



Pyntar med finaste Freja med finaste frisyren.

Godmorgon! Har startat Lördagen med god frulle o tända ljus. Nu blir det en påtår till och sen är det väl dags att starta dagen lite smått. Vet inte vad den bjuder på, men tror att en brunch är inbokad i alla fall.

Bara hej!


Min favorit bild på Kate, någonsin, helt underbar.

Nu ska jag ner på stan o vinluncha med Anna, ska kika in på väskan också och se om alexa eller neely har kommit in.

Later!

kombos


Finaste kombinationerna hos Zara, inspiration, inspiration!

Igår...

Igår började jag äntligen på Afrikanskdans, och det var skitkul! Vi skakade rumpa, bröst, höfter, ja hela kroppen, bla till den här låten.

Rekord i att längta...

Jag tror att jag har slagit rekord i att längta, han har inte ens varit borta i en vecka men endå så har jag längtat som en galning. Gud vad man verkligen känner hur kär man är när man är ifrån varandra då och då. Och, ikväll kommer han äntligen hem!! Så nu har jag varit och handlat lite gott och ska feja lite här hemma, sen blir det middag framför halv åtta hos mig (som äntligen börjar igen) och sen ska jag åka till flyget och hämta hem ♥honom♥

Idag kom även mitt efterlängtade kuddfodral från Svenskt Tenn på posten och den passa perfekt på sin plats i fåtöljen.

Bildkavalkad














Har haft en underbar helg med E&H i Sunne! Och vädret har varit helt fantastiskt så jag blev lite fotosugen...tyvärr var systemkameran hemma så det blev till att fota med mobilen.

Nu ska jag slänga mig i soffan och se en film och moffa chocklad. Imorrn kommer min älskade hem, fy fan vad jag längtar!!!!!!


Bonjour!

Är som sagt i Sunne o har det gött, har ätit supergod frulle med nybakt bröd, smoothie, kaffe och NWT.
Nu bläddrar bara igenom ett par favvosidor på nätet innan det är dags att börja den här fina Lördagen.

Är liiite sugen på rygga, men då måste det vara en sliten lädersak.... hmm...

Kappa i kamel, kan ha en eller två i källaren, kan vara bra att kolla upp innan det handlas en ny.

En stoooor sjal att vira runt sig och sätta ett skärp över, fina fisken!

Får se vad Juvelen (min mammas secondhand) har att erbjuda denna gång..... :)

Äntligen!


Har äntligen jobbat färdigt för denna vecka, fy vilken jobbig vecka det har varit... mycket övertid. Men men det ger lite extra pengar till Paris. Nu ska jag ta min lilla ärta till bil och åka upp till Sunne, ska blir så gött!

Tänker att helgen kommer innehålla följande: Mat. Vin. Promender. Secondhand. Springtur. Alma Lööv. Läsning. Fint sällskap. Hoppas såklart på fint och krispigt höstväder, då ska jag även fota lite och sitta ute och dricka kaffe, det skulle vara fint.


För ett år sedan....

Åhhh vad jag kan sakna den här resan, våran underbara bröllopsresa som vi gjorde för ungefär ett år sedan.






Resan som först gick till ett helt fantastiskt och häftigt Miami.







Och sedan vidare till våran karibiska drömö Curacao.

RSS 2.0