Den där Onsdan igen...

... då jag slutar tidigt, underbart. Idag ska jag städa (med hög musik och öppna fönster)och pyssla med räkningar och sånt som måste göras, inte så kul kanske... men skönt o få det gjort. Och i em ska jag för fösta gången hämta lilla Freddis på dagis, det ser jag fram emot. Ikväll kommmer älskling hem igen....♥

Men först så tänkte jag läsa mina favvobloggar och ta en kopp kaffe.
Bilderna kommer från en blogg som Anna tipsade om,Spells Jewellery, kul att hitta nya(för mig iaf) och inspirerade bloggar. Och hästar i modejobb är ju något som jag är riktigt svag för, så det här bara älskar jag.

Harper´s Bazaar US

Vitt, vitt, vitt... helt underbart, jag älskart.


Via: Fashion Gone Rouge, fotat av Camilla Åkrans, förstås...

PRADA vår/sommar 2011


NEW YORK

Nu har vi äntligen bokat hotell för våran NY-resa, det blev Hudson som vi har kikat på ett tag nu, det verkar helt enkelt som det bästa alternativet. Se bara bilderna här nedan.....:)
Hudson är ett designhotell som ligger intill Central Park, takterassen ser helt underbar ut tycker jag. Gudars skymnig vad jag längtar!

GRATTIS STORAN!

Idag fyller min fina stora syster och bästa vän år, Grattis!!!! Vi ses snart, ska bara åka och fodra hästarna först...:)

Älskar...

...Att vakna upp till stålande solsken, helt utvilad, brevid min älskling, öppna fönstret och känna hur kaffedoften från Löfbergslila stömmar in, läsa ett par kapitel och sedan gå upp och göra en stor frukost medans älskling tar en springtur. ♥Lördagar alltså...♥

FRIDAY

Fredagskväll i vuxenålder: Nu öppar jag en flaska vitt och påbörjar våffelgräddningen. Sen blir det film och tidigt i säng, längtar redan efter att få krypa ner i våran nya hästenssäng som kom igår.
Önskar er alla en fin Fredag!

Ons 23/3

Min arbetsdag är över för idag, så gött. Nu tänkte jag städa av lite snabbt här hemma innan jag ska träffa Ani på stan för en fika. Sen tänkte jag ta en springtur och ikväll önskas en god middag av min älskling. Fina Onsdag.
Fiiiiiin kombo från jakandjil.

VÅRTECKEN: KAFFE UTE


PRESSY

Min älskling är bäst i världen på att köpa presenter. Dom här två pikétröjorna kom han hem med i Torsdags, helt perfekta. Tack älskling.♥

Gomorra!


INSPI

Favoriter i inspi-mappen just nu.

Och med det säger vi Gomorron!

kärlek...


Bubblande


Älskling äntligen på väg hem. Känner mig helt bubblande förväntansfull, kär, glad och lycklig. I morgon är jag dessutom ledig, helt underbart. Har städat och gjort fint, köpt hem fina blommor och älsklings favvo frukost.

Ikväll är det dock hockey som gäller, på Pitchers med bästa K och A.

So Fresh

I Marc Jacobs senaste parym, So Fresh, har man försökt fånga doften av sommaräng. Precis vad jag vill dofta i vår och sommar...

MON AMOUR

♥Snart, snart är älskling hemma igen. Dör snart av saknad och längtan.♥

Some pics

Har haft en mysig, lugn och skön helg uppe i Sunne med bästa E & H.
På Lördagen var det soligt och riktgt varmt på verandan....
...och himmlen var klarblå.
Nya fina möbler hade de köpt, jättefint!
alla älskar tulpaner....
alla älskar solen...
Mycket god mat....
...och dryck.
Perfekt Söndagslunch.

♥Saknade min älskling bara....♥ Jättemycket! Skynda dig hem nu baby!

SOLGULT

Solen skiner och det är alldeles vindstilla ute, hoppas man kan sätta sig vid husväggen med en kopp kaffe och en bok i dag. Det är väl ungefär vad jag har planerat för den här Lördagen, och hockey förstås och secondhandshopping.

Är grymt sugen på gult i vår och sommar, så himla fint. Eftersom jag befinner mig i Sunne över helgen så tänkte jag börja med att finkamma bästa secondhand-affären Juvelen på gula fina plagg.

Bild: Fashion Gone Rouge

JE T'AIME BEAUCOUP!

Idag vräker snön ner över stackars Karlstad, inge trevligt väder att vara ute i direkt. Därför tänkte jag stanna inne och pyssla resten av dagen, förutom en tur ner till butiken då för att stilla mitt chockladsug...
Nånting åt det här hållet har jag tänkt mig, tavlan alltså... Fin va!?

HIMMELSKT!

Jag har sagt det förut, men jag fullkomligt älskar denna reklam för Miss Dior Cherie av Sofia Coppola.

SODA / Freja

Snart ska jag susa ner till SODA för at tillbringa ett par välbehövda timmar i frisörstolen. Hade ju tänkt att det skulle avar fint vårväder idag när jag ska bli vårfin... men istället är det nån äcklig snö/is/regnblandning som kommer ner från himlen. Jaja, det ska i alla fall bli gött o fixa frissan.
Har lite beslutsångets över min lugg, ska den sparas ut eller klippas igen...? Freja har typ min drömfrisyr, synd att man inte kan klippa sig till lockar och tjockare hår.

Vita loafers

Vita loafers i vår - ja tack!

musik å duffel å längt....

Städar med hög musik, valde mellan det och gå ut och spinga i solskenet men det blåste alldeles för mycket ute, beundrar min nya fina duffel och saknar min älskling, samtidigt är jag så lycklig över att vara så här kär i min man.♥
Tillslut hittade jag den perfekta duffeln, den kommer från Gloverall, köpt på CGC.

up in the air

Måndagstrött och lite ner eftersom jag är gräsänkling igen...
Men vi har haft en himla fin helg jag och min älskade man, vi har bland annat köpt nya sängar, ätit långa och lyxiga frukostar, druckit vin, shoppat, vart på middag/kortkväll hos goda vänner, sett film, myst och bara umgåtts. Dessutom har ju vädret varit alldeles fantastiskt fint. Så det får jag leva på tills han kommer hem igen + att vi faktiskt ska till NY snart. :)

Gomorron soliga härliga Lördag!


Bästa dagen

Fredag, igen.... Idag tog jag ett glad vitt me Anna efter jobbet, som så många andra Fredagar. På vägen hem från stan handlade jag hem lite gott till helgen och nu väntar jag bara på att älskling ska komma hem från Vasaloppet så är Fredagen komplett.♥
Trevlig helg till er alla!

D e c a d e n t

Idag cyklade jag förbi ett skyltfönster på vägen till stan och fick sy på dessa svinsnygga väskor från Decadent. Va tvungen att gå in och kolla, känna, klämma och prova, de var så himla fina!
Känns lite Celiné shoppingbag över dem. Älskar modellerna och samtliga färger.

Den här är min favorit... ska fundera ett par dagar, men jag är riktigt sugen på den. Ganska bra priser också för så fina och välgjorda väskor.

Mercredi

På Onsdagar slutar jag tidigt, vilket är väldigt skönt så här mitt i veckan. Brukar oftast åka och rida, men eftersom mitt revben inte är bra ännu så får jag hoppa över det idag.
Så nu tänkte jag bara hemmamysa ett tag, har just ätit en god lunch, skid-VM är på och likaså kaffebryggaren och jag ska slänga mig i soffan och läsa Seasons som låg i brevlådan. Senare idag, när stafettfinalerna är klara, ska jag möta älskling på stan och ta en fika och kanske shoppa lite. Jag ♥ Onsdagar!
.....njut av dagen...

Clemence Poesy

Samtliga outfits får mer än gärna hoppa in i min garderob och bosätta sig! Och Clemence Poesy.... herre gud vad snygg hon är.

Via: Fashion gone rouge

PRINTEMPS


Första Mars idag och våren närmar sig mer och mer. Längtar som aldrig förr, i alla fall känns det så, men det är nog samma längtan varje år, mest av allt längtar jag efter våran NY-resa.♥

RSS 2.0