Nyårsafton

Fin klänning, i år blir det en enaxlad för min del.
Mycket kärlek!
Hopp, längt och förväntningar inför våren 2011.

Gott nytt år allesammans!

Nu vill jag ha vår!

Har storstädat idag, eller jag började i alla fall.. får fortsätta imorgon. Har städat bort julen och köpt fina fräscha tulpaner som jag älskar. Idag har vi mest gjort nyttigheter, köpt tråkiga saker som behövdes hem och städat då. På eftermiddan var Eva o Hasse var här på en fika, vilket var mysigt som alltid. Och på kvällen lagade F världens godaste hemgjorda pasta med lax, fina fisken. Det var min dag det... och snart blir det kojan.
Nu längtar jag efter våren och allt vad den innebär!!!!!

Fortfarande ledig!

Älskar ledighet:) Idag gick jag upp (F jobbar idag) vid 08.30, åt hembakat bröd och drack massa kaffe och myste framför nyhetsmorgon. Så skönt att ta det lugnt på morgonen. Nu ska jag ta en påtår till och sen ska jag åka till stallet och rida, mys. I eftermiddag tänkte jag kika lite på rean, är inte jätteförtjust i det men endel butiker är i alla fall värt att besöka.
Säger godmorgon med en underbar kampanjbild från Hermés, igen...

Min jul!

Lite bilder från vår jul i Sunne/Rottneros.

Här var det julpyssel

Känner att det är helt gossigt med julen i år, det brukar jag visserligen göra men endå, det känns extra i år. Har just vart och köpt nya hyacinter, nejlikor till apelsinerna och till ett brödbak. Nu ska jag ta en kopp kaffe i favvo bröllopsmuggen och sätta fairytale of New York på repeat och börja med brödet.
Hermés paket på väg.... eller kanske inte, men fin bild i alla fall.

10-12-21

Har jobbat färdigt för idag, i morgon jobbar jag också halv dag och sen är jag ledig i 11 dagar, sååå skönt! Är nästan klar med alla julklappsinköp också, ska ner en sväng idag och fixa med det sista. Men först tänkte jag sätta på lite fin julmusik, slå in lite klappar och städa lite. I kväll tror jag att det blir bio. Myselimys!
Älskar denna outfit. När det blir lite varmare så åker gubbskorna på till en klänning, så fint. Bild: Sthlm streeetstyle

Helgen

Har haft en fin helg i Sunne, vi har firat farmor som fyllde 80 år, ätit god mat, spelat spel och bara haft det mysigt.

Nu ska älskling laga världens godaste risotto och sen blir det nog en film och mys i soffan resten av kvällen. Imorrn är det Måndag och jobb igen, men de känns helt okej, kort arbetsveckan och sen julmys och ledighet som väntar. :)

E&Hs hus = mys!

Wishlist


Små och smala ringar är så fint, vill ha en eller två, gärna med en enhöring eller stjärna.

Blanka och platta lackskor har stått på listan ett tag nu, men har fortfarande inte hittat de rätta. De här ser perfekta ut.

Drömma kan man ju.... Celiné....

..Mulberry.....

... och Chanel förstås!

En resa med min älskling!!!! (här i Provance♥)

Good morning!


Fredagsfint från Celiné


Pyntar bloggen med underbara väskor från celiné, bilden är från JakandJil.

Nu ska jag cykla, försöka ialla fall, ner på stan för den obligatoriska Fredagslunchen med tjejerna.

Min stora

Så här fint har min kära stora skrivit om mig, jag blir alldeles rörd...:) Jag vet att jag inte är perfekt, men tusen tack för de fina orden!

Nu ska jag åka ner på stan och träffa svärmor och efter det blir det en fika med min stora och hennes lilla Freddis.♥

Söndag

Idag skiner solen och det är sååå fint ute, men kallt... Vet inte riktigt vad denna Söndag bjuder på, sitter fortfarande i morgonrocken och dricker kaffe, det får man göra. :) Kanske blir en promenad (med kameran, för o ta fina bilder) eller så kanske vi går på bio (next three days)!? Och så kommer E&H på fika, kanske ska jag ta och baka nånting..? Jaja, vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Önskar er alla en fin tredje advent!

Lördagsinspiration





Det här inspirerar mig just nu. Bl a från sthlmstreetstyle och hanneli.

God förmiddag!

Dagens låt



Det här är bland annat var jag är uppväxt med. Mina föräldrar hade och har fortfarande världens bästa musiksmak. Då, tyckte jag kanske inte att kärlekens tunga var superbra, men det idag, idag är Eldkvarn ett av mina favorit band och har så varit i kanske 5-6 år. Så det får bli dagens låt.

Resa

Sånna här gråa dagar så längtar jag extra mycket efter våren. Jag och älskling har nästan som tradition att vi åker iväg varje vår, något som jag älskar. Det finns nog inget bättre än att vara ute och resa och upptäcka nya platser med den man älskar.♥

Här på en klippa, mellan Provance och rivieran i våras.

Min dag

Idag har jag haft en ganska vanlig och fin Onsdag. Jobbade halva dagen, sen åt jag och älskling lunch på 3 kök (torsk i äggsås och potatis, det var supergott), sen en sväng på stan för att inhandla lite julklappar, putsade luggen på Soda, fikade hos Anna och Fred, och nu har jag just landat hemma. Shoppade även världens goaste cashmere strumpor på Twilfit åt mig själv, som jag myser runt i för tillfället. :)

Nu ska jag slå in lite klappar och sen är det nog dags att börja med middan.

Gokväll allesammans!

Cherry Blossom Girl får stå för dagens inspiration. Älskar den beiga kombon, duffeln, rutiga byxorna, loafers, ja allt!

101206 - Inspiration


Inte så sugen på att ha new kids först på bloggen längre... så jag slänger in en bild på en, enligt mig, perfekt klädd Hanneli.

long time ago...


För ganska exakt 20 år sedan var jag på min första konsert, New Kids On The Block i globen, herre gud vad tiden går fort...tur att musiksmaken har utvecklats en aning..:) Detta får i alla fall stå för dagens jullåt, vi lyssnade alltid extra mycket på dem vid julen. Stackars Eva och Hasse på den tiden...hahaha

Glad andra advent!

Godmorrn!


Sussade sött hela natten, så skönt att älskling är hemma igen så jag slipper oroa mig för mörkret.
Idag ska jag umgås med finaste Stina som är här på besök, med undantag för en födelsedagsbowling för Elin som fyllde 30 igår, och ikväll tänkte vi gå ut och äta.

Nu ska jag gossa lite till med äskling och dricka upp mitt kaffe innan jag gör mig ordning.

Godmorron Lördag!

My love.


snart är han hemma igen. ♥

RSS 2.0