Drömmer tillbaks...


Åååååå, vad jag önskar att jag satt här nu och blickade ut över medelhavet, med min älskling, lite plockmat och ett par kalla öl....

eller här vid poolkanten, med min älskling och en bok...

...i det här underbara landet...

...där man har den här fantastiska utsikten från fönstret.

Vill åka tillbaks snarast!


Missis








Midsommar var fin, trevlig, rolig, härlig och väldigt lugn faktiskt. Skönt! Hade en jättefin dag i Sunne igår också innan vi åkte hem, grillade, spelade badminton och var på secondhand och fyndade. Bra väder har vi haft också, bortsett från ett par korta skurar som verkar vara obligatoriskt på midsommar.

Nu ska jag hoppa i mina svalaste ridkläder och åka ut till Hammarön och ta en ridtur.

TREVLIG SÖNDAG!

MIDSOMMARDRÖM



Klänningen och skorna - en midsommardröm!

Vill bara kika in och önska er alla en fantastisk dag, och visa min drömlook för ikväll...:)
Nu ska jag göra en västerbottenostpaj och baka muffins (eftersom jag ej hann med det igår) sen blir det ärtan upp till Sunne.

GLAD MIDSOMMAR!

Somrig i vitt.


På Fredag tänker jag var somrig i vit klänning och blommor i håret.

Just nu känner jag mig lite krasslig. Har haft och har fortfarande jävligt ont i halsen, det känns lite bättre idag men istället har jag blivit snorig och lite hostig. Nu när det snart är midsommar och allt....:(
Men tills dess ska det nog vara bra, annars är det väl bara att knapra tablett.

Jaja, åter kommer efter Fredagens festligheter, för imorrn är det jobb, födelsedagsfirande och så ska mat handlas och förberedas inför midsommarafton, ingen tid för bloggen med andra ord.

Önskar alla en underbar midsommar!

LEONARD



Att jag gillar "gubbmusik" vet dom flesta....:) Leonard Cohn är en av favoriterna och förhoppningsvis spelar han Hallelujah i Göteborg, när vi förhoppningsvis är där. Det var en av låtarna som jag o F dansade till när vi gifte oss, så det skulle vara underbart att sitta där i sommarnatten o lyssna på den live med sin älskade.

Helgen.







Eva & Hasses fina trädgård, och katt.

Igår åkte vi upp till E&H och åt en god middag, spelade kort och kikade lite på fotbollen o bröllopet. Mycket trevligt.

Idag tog vi en sväng till Juvelen innan vi åkte hem igen, där jag gjorde ett par fina fynd. Nu har jag just kommit hem från stallet, idag blev det en härlig tur i skogen. Nu ska jag slänga mig i soffan med en stor smoothie och kolla på fotbollen.


SOMMAR!



Sommarkväll på Hammarö i Måndags. Älskar!

Bröllopsmorgon


Svårt att låta bli att tänka på vårat bröllop en sån här dag. 15/8-09 i Fiskebäckskil. Är så glad att jag har världens finaste man.



Mon amour


Ikväll kommer min älskade man hem. Längtar o saknar!

inget speciellt...

Hej gott folk,
här sitter jag o skriver lite samtidigt som jag kollar på fotbollen och packar tävlingsbagen inför morgondagen, då det är dags för unghästens första träningstävling i hoppning imorrn. Och går allt bra, eller okej i alla fall, så ska vi efteranmäla oss till en hopptävling i Säffle på Lördag. Känns fint att komma ut på tävlingsbanorna igen.

Jag dricker faktiskt ett glas vin också, blev så sugen, det är solens fel. Vilket i alla fall får mig att tänka på det där skyfallet som tydligen drabbat Frankrike, bland annat Draguignan som vi var i när vi var där. Ursh, otäckt.

Nä, det var nog allt, för nu ringde mammsi också.

So long!

Sommarkvällar

Igår hade vi en underbar sommarkväll. Vi åkte ut till favvo klipporna på Hammarö och hade med oss engångsgrill och picnickorgen full med godsaker. Så himla mysigt, jag älskar sånna kvällar.


Tog massa fina bilder med nya mobilen(xperia) igår, men det verkar vara omöjligt att ladda över dom till datorn.
Får försöka igen senare för nu ska jag till Ikea.


Hoppträning


Jag o världens finaste Nalle på Sunne Horseshow för ett par år sedan.

Har ätit en god o stor frukost, ett måste på helgen. Nu sitter jag med kaffekoppen och snart ska jag o mammsi åka iväg till stallet för lite hoppträning med pållen.

Gårkvällen var jättefin, överraskningsfest för H som fyller 30 år idag. Trevligt sällskap, supergod mat och jättelyckat helt enkelt. Kom hem ganska tidigt, och har sovit som en gris hela natten, känner mig utvilad och hur pigg som helst idag.

Godmorgon!


Erin Fetherston Resort 2011





Jäklar vad snyggt. Helt perfekt. Det här skulle passa fint in i min garderob.

bider via knight cat

Godmorgon!


Permanent Vacation


PV ska tydligen lägga ned, synd tycker jag. Allt reas ut på shopen till halva priset, tror jag ska slå till på den här fina klänningen som jag spanat på tidigare. Kan passa bra på en av bröllopsfesterna som vi är bjudna på i sommar.

Välkommen helgen!


Abbeys urtjusiga hår inspirerar många nu, även mig.

Ooohhh, vad skönt med helg. Har varit lite mycket på sistone så helgen är mycket efterlängtad. Tänkte börja med att besöka Elin på Soda så hon får fixa till min lugg som börjar bli väldigt lång nu. Sen blir det vinlunch med tjejerna.

Hej så länge och trevlig helg!

Chloe for Opening Cermony




Sött, mönstrat, vippigt och rejäla klackar. Gillas mycket. Blir dessutom sugen på att kapa håret till en page, fast med lugg då.

Se alla bilder på style.com

BESLUTSÅNGEST


Mullberrys Alexa i svart landar snart i en butik här i stan, är ruskigt sugen. Den är såååå fin men aj vad dyr. Men är det något som jag vill lägga pengar på i "klädväg" nu så är det en väska, en klassisk väska som jag kan ha i många, många år framöver.

Mitt i veckan

Redan Onsdag, gud vad veckorna går fort... är rädd att sommaren bara försvinner. Men nej det gör den ju såklart inte, har ju massa skoj och ledighet framför oss. Men ibland är det läskigt vad fort tiden går...

Ja, ja idag har det jobbats och jag har även hunnit med en fika med Anna o Fred. Nu tänkte jag vara supereffektiv innan älskling kommer hem o damsuga, hänga och vika tvätt, damtorka och börja med middan.....

Väldigt vad soligt det blev nu då, det får nog bli en kvällsprommis efter middagen.

So long!


Snyggt matchat


Alexa i blommigt och leo.

Hanneli i denim+denim+brunt.

Borta bra...


i helgen har jag hängt mycket i parker och druckit en hel del rosé med fina vänner.

Har haft en så bra helg, men endå, borta bra, hemma bäst. Och det är så skönt att känna så, att det känns så himla skönt att komma hem. Har hängt med finaste vännerna, druckit rosé, ätit god mat, haft picnic i parken och bara umgåtts, hur mysigt som helst.

Nu blir det soffan, film och mys med älskling.

Gokväll!


På besök i Uppsala


Har ätit en supergod hotellfrukost. Killarna har åkt iväg på golftävling och vi tjejer ska möta upp ett gäng kompisar och hitta på något, vädret är prima. Tror det blir en toppenbra dag.

Godmorgon!

Such a perfect evening!


Äntligen är sommaren här, vilka underbara kvällar vi kommer att ha. Älskar den här tiden på året, när hela sommaren ligger framför oss.

Efter jobbet så cyklade jag ner till stan o mötte Anna, tog en islatte i solen och snattrade en timme eller så. Sen strosade vi lite på stan, utan att vara ute efter något speciellt, men, jag hittade en massa fint, solisar, glesstickad stortröja, tights och underkläder. Det mesta på rea dessutom.

Sen gick vi upp till A, H & lilla Fs fina nya lägenhet, där bjöds det på räkor och vin, mumma. Snattrade bort yttligare ett par timmar, innan jag nu landade hemma. Det kallar jag en perfekt vardagskväll (det enda som saknades var min F som är borta i jobb.) Men imorrn kommer han!!!! :)

Nu ska jag packa för imorrn åker vi till Uppsala, ska hälsa på finaste Stina, Klarre och Maja.

Later!


tonight's song


Älskar låten, älskar videon.

lunchtime

Sitter hemma och äter lunch och läser nya seasons som kom idag, blir väldigt sugen på att åka ut och resa igen. Dags att börja planera nästa resa snart tror jag:)

Jobbar ju kort dag idag så snart tänkte jag åka ut till hammarö och ta en ridtur i skogen, vädret är underbart. Men först kaffe och en snabbstädning här hemma.

Later!


solsolsol


Funderar på att låta luggen växa över sommaren (jobbigt med lugg då) men ångra mig nog nu, Sienna inspirerar.

Oj vilken varm sommardag(blir påmind om vad jobbit det är med lugg dessa dagar.) Men hoppas värmen håller i sig. Här hemma står fönstrena vidöppna, och på spisen kokar soppan, till det blir det nybakat bröd. Och ikväll blir det TV-kväll, vi börjar med halv 8 hos mig, som förresten borde börja sända nya avsnitt snart...!

Solong!

Godmorgon fina sommardag


Ha en fin dag!

RSS 2.0